Imaginea adorabilă transmisă de Prințul William și Prințesa Kate. Ce făceau în culise, în vizita din SUA?

7 decembrie, 2022
Prințul William și Prințesa Kate Middleton (5) jpg

Prințul și Prințesa de Wales par mai îndrăgostiți ca niciodată. Adesea sunt surprinși sorbindu-se din priviri.

Nu au făcut altfel nici la vizita din SUA, unde au participat la ceremonia de premiere Earthshot Prize.

Prințul William și Prințesa Kate au distribuit o serie de imagini adorabile, în timp ce se privesc languros, în culise, în timpul recentei călătorii la Boston.

Marți, Prințul și Prințesa de Wales au publicat fotografiile pe contul lor comun, oficial. Amândoi au 40 de ani și se cunosc de o viață. S-a format o legătură incredibilă, iar relația lor este admirabilă, din toate punctele de vedere.

Prințul pare cucerit iremediabil de superba sa soție, cu siluetă de manechin. Fotografiile alb-negru îi prezintă în ținutele sobre de la eveniment, dar complicitatea lor este fabuloasă, iar umorul Prințului William o face de fiecare dată pe Kate Middleton să izbucnească în râs. Ce-i drept, Prințesa are un zâmbet grozav, foarte bine că face asta.

Vedem o imagine și cu ei în public, la eveniment. Fotografiile au venit la puțin timp după ce Prințul Harry și Meghan Markle au fost fotografiați că au aterizat la New York, cu avionul lor privat și doar cu câteva zile înainte de lansarea mult așteptatului și controversatului documentar ”Harry&Meghan”.

În pozele alb-negru, mult mediatizata rochie verde a lui Kate Middleton pare albă și ne putem imagina cât de bine i-ar fi stat și așa. Dar tema evenimentului, celebrarea planetei, a făcut-o pe Prințesă să opteze pentru rochia lungă, de un verde crud.

Prințul William și Prințesa Kate Middleton (1) jpg

Kate Middleton nu a fost numai un exemplu de stil, ci și de sustenabilitate. Prințesa e conștientă că este un influencer vestimentar. Adesea optează pentru haine la prețuri rezonabile sau la ținute reciclate. De această dată, a făcut o altfel de mișcare.

Rochia purtată în Boston, la ceremonia Eartshot Prize, un eveniment inițiat de soțul ei și de David Attenborough, a fost una aparte. Pe lângă faptul că a fost mai strâmtă decât altele alese de Kate și i-a subliniat silueta subțire, ținuta a fost una închiriată. Prințesa s-a asortat și cu covorul pe care a pășit, dar și cu evenimentul care premiază proiectele găsesc soluții privind combaterea încălzirii globale.

Rochia simplă, cu talia accentuată și lăsată pe umeri a fost închiriată de Kate Middleton cu aproximativ 100 de dolari, de pe o platformă online. A asortat ținuta cu cercei cu smaralde și cu un colier care i-a aparținut prințesei Diana și pe care regretata ei soacră l-a purtat și pe post de bentiță. Și prințul William a fost la fel de elegant. Acesta a ales un smoching cu sacou de catifea și papion.

Foto: Instagram și Getty



Recente pe Ok! Magazine

Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg