Prinţul William şi Kate Middleton au fost superbi în alb, la o paradă militară în Jamaica. Ducesa a purtat o ţinută asemănătoare cu una veche a reginei

25 martie, 2022
1 kate profimedia 0672946874 jpg jpeg

Sunt tineri, frumoşi şi vor fi, într-o zi, suveranii Angliei.

Prinţul William şi Kate Middleton au arătat pur şi simplu maiestuoşi în ultima lor zi de vizită în Jamaica, din cadrul turneului regal din Caraibe, prilej cu care ducii au purtat ţinute de ceremonie.

În cea de-a şasea zi a turneului, Kate şi William au participat la parada Forţelor de Apărare Jamaicane în oraşul Kingston, ocazie cu care Kate a purtat o rochie din dantelă albă creaţie Alexander McQueen, completată de o superbă pălărie în ton, în timp ce Prinţul William a purtat o uniformă de ceremonie în aceeaşi culoare albă.

Ducesa şi-a completat ansamblul alb cu o superbă brăţară cu perle care i-a aparţinut Prinţesei Diana, un clutch din satin cu model vintage şi o pereche de pantofi albi.

Ducii de Cambridge au arătat ca-ntr-o scenă de film atunci când au fost transportaţi pe străzile oraşului într-o maşină militară decapotabilă până la locul în care s-au aşezat să vadă parada miltară, alături de oficiali jamaicani.

Cât despre Kate Middleton, mulţi au observat asemănarea dintre ţinuta ei şi una purtată de Regina Elisabeta în tinereţe, mai exact la o petrecere în grădină din Sydney, din timpul turneului ei regal din anul 1954.

Proaspăt încoronata regină a purtat atunci tot o rochie de dantelă alba, cu model asemănător celei alese de Kate, completată de mănuşi albe lungi, sandale albe şi bijuterii cu perle.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg