Produsul pe care Prințesa Kate l-a eliminat definitiv din alimentație. Dieta regală super sănătoasă

19 octombrie, 2022
Prințesa Kate (1) jpg

Kate Middleton are o siluetă impecabilă de când o știm, de când a devenit soția Prințului William, întâi Ducesă de Cambridge și acum, după moartea Reginei Elisabeta, Prințesă de Wales.

O vedem mereu surâzătoare și plină de viață, însă protocoalele din viața sa sunt mereu foarte stricte. Iar acestea s-au înăsprit odată ce a mai urcat o treaptă în riguroasa familie regală, fiind la un pas de a deveni Regină consoartă.

În primul rând, trebuie să se știe că Prințesa Kate are un regim de viață foarte strict. Întocmai ca cel alimentar.

De exemplu, eticheta nu-i permite să-și facă selfie-uri și are oră fixă de culcare. Potrivit fostului bucătar regal Darren McGrady, Kate Middleton nu are voie să mănânce cartofi. Prințesa Kate duce o viață sănătoasă și are o alimentație bine pusă la punct din care lipsesc.... ați ghicit! Carbohidrații. Acești bau-bau ai dietelor. Deși există nutriționiști care îi apără și îi recomandă, cu condiția să fie preparați fierți sau copți, cartoful este un aliment problematic, din cauza indicelui glicemic. Acesta aliment atât de iubit în întreaga lume are capacitatea de a da peste cap glicemia, în câteva minute de la ingerare. Așadar, Kate Middleton nu are voie să consume cartofi.

Prințesa Kate (2) jpg

Prințesa Kate are o dietă restrictivă, low-carb. Potrivit sursei menționate, cartofii sunt interziși, iar paste și orez poate consuma doar rar și niciodată la cină. Pe vremea când lucra la Palat, bucătarul își amintește că Regina Elisabeta nu era o amatoare a carbohidraților, așadar nu aveau loc niciodată pe masa de la cină. Alte surse menționează că totuși Kate Middleton este fan paste și adoră să și le prepare acasă. Conform protocoalelor, familia regală trebuie să evite ”mâncarea riscantă” în public. Scoicile pot provoca toxiinfecții, așadar și acestea îi sunt interzise lui Kate Middleton. Tot protocoalele spun că fanii nu pot atinge fizic regalii. Atingerile întâmplătoare sunt un tabu în cazul membrilor regali seniori.

Prințesa Kate mănâncă foarte sănătos și face mult sport. Evită carnea și adoră smoothie-urile verzi, pe care le consumă întotdeauna dimineața.

Potrivit MailOnline, Kate Middleton consumă un amestec super sănătos, o bombă de sănătate formată din kale, spirulină, matcha, spanac, salată verde, pătrunjel și afine. Cu o asemenea băutură, nici nu ne mirăm că radiază și are o piele impecabilă. De asemenea, dimineața mai preferă și fulgii de ovăz.

În rest mizează pe proteină și nu spune nu unui desert apetisant, ocazional.

Foto: Getty și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg