Cele mai răvășitoare aspecte ale vieții de ducesă. Kate Middleton, mărturisiri emoționante

4 iulie, 2022
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg

Am văzut-o în nenumărate apariții alături de copiii săi. Dincolo de faptul că este o lady desăvârșită, Kate Middleton este și o mamă dedicată.

Lumea întreagă s-a amuzat în timpul Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta când mezinul Ducilor de Cambridge a făcut un adevărat spectacol al mutrițelor. Este Prințul George un răsfățat?

Ducii de Cambridge și copiii jpg

Da și nu. Căci Ducesa face tot ce îi stă în putință pentru a-și educa activ copiii. Alteța Sa regală a participat la un podcast pentru mămici, ”Happy Mum, Happy Baby”, unde a făcut câteva mărturisiri emoționante.

Kate este, fără îndoială, o mamă bună, iar iubirea pentru copii se vede și în gesturile pe care le face atunci când îi întâlnește pe aceștia. Cea mai mare durere a sa rămâne lipsa timpului și datoria regală, care o ține uneori departe de cei trei mici regali.

Poate că este invidiată de multe femei, însă în sufletul lui Kate se dau adevărate lupte atunci când pleacă în misiuni diplomatice.

Potrivit MyLondon, Ducesa de Cambridge a mărturisit că simte ”vina de mamă” atunci când copiii au nevoie de ea, iar ea este nevoită să aibă deplasări. Iar întrebările inocente ale copiilor parcă îi sfredelesc sufletul, atunci când ei se așteaptă să fie duși la școală de mama lor, iar ea nu este disponibilă.

Ducesa a detaliat: ”Este o provocare continuă pentru mamele care muncesc. Trebuie să jonglezi cu îndatoririle sociale și cu cele de mamă.”

Viitoarea regină a Angliei spune că nu de puține ori și-a pus întrebarea dacă face bine, iar această nesiguranță vine ”din prima clipă în care ai devenit mamă.”

Acest zbucium a fost prezent în viața multor femei din familia regală. Unele deplasări lungi și îndepărtate le-au făcut și pe Regina Elisabeta, dar și pe Prințesa Diana să simtă un dor năprasnic pentru copiii lăsați acasă.

Lucru pe care Lady Diana totuși l-a remediat din timp, neacceptând și nesuportând să fie departe de fiii săi, lucru care a contribuit la deteriorarea relației și așa șubrede cu soțul său, Prințul Charles.

Partea bună în povestea lui Kate Middleton este că ea are o relație superbă cu Prințul William, se sprijină și se înțeleg mult, asta contribuind enorm la o atmosferă de familie minunată.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg