Regina şi-a invitat rudele la Palat. Meghan şi Kate s-au duelat în ţinute

20 decembrie, 2018
12 kate meghan jpg jpeg

Regina Elisabeta a deschis porţile Palatului Buckingham pentru ultima petrecere din an în această locaţie. Ducesele Kate şi Meghan, alături de familiile lor, au fost printre cei care au dat curs invitaţiei.

Aşa cum ne-am obişnuit, înainte cu câteva zile de petrecerea de Crăciun de la Sandringham, Regina Elisabeta organizează la Buckingham un prânz cu familia extinsă. Astfel, pe lângă nepoţii ei, Harry şi William, toţi copiii, dar şi verişorii suveranei s-au prezentat la această petrecere de familie.

image

Prinţul William, alături de soţia sa, Catherine, dar şi cei trei copii ai lor, respectiv George, Charlotte şi Louis, au fost surprinşi făcându-şi apariţia la Buckingham. Această ocazie marchează prima petrecere a Prinţului Louis la Palat, alături de toate rudele sale.

image

Pentru această ocazie, Catherine a purtat o creaţie elegantă, într-o nuanţă de roz pudrat, care o prinde de minune. Extrem de animată şi jovială, Ducesa de Cambridge i-a salutat pe cei strânşi la Buckingham, alături de fiica ei, Charlotte, care se afla pe bancheta din spate a bolidului.

image

Imediat după ce Ducii de Cambridge şi-au făcut apariţia, i-au urmat Ducii de Sussex. Meghan a optat pentru prima ei petrecere la Buckingham pentru o rochie creată de Erdem, brand preferat şi de către Kate, pe care, însă, a mai purtat-o şi-n 2016.

image

Pe lângă aceştia, la Buckingham s-au mai prezentat şi: Prinţul Philip, soţul Reginei Elisabeta, Prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice, Contesa de Wessex, alături de fiica ei, Lady Louise, Prinţul Andrew, alături de fiica lui cea mare, Prinţesa Beatrice, Mike şi Zara Tindall, Tomothy Laurence, soţul Prinţesei Anne, fiica Ducelui de Kent, Lady Helen Taylor, Ducele de Gloucester, verişorul de 74 de ani a reginei, acompaniat de soţia lui, Brigitte, Ducele de Kent, alt verişor de-al reginei, Prinţul Michael, de asemenea verişor al suveranei, şi soţia lui, Prinţesă Michael de Kent, etc. (vezi galeria foto)Recente pe Ok! Magazine

regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg