Singurul lucru pe care i l-a interzis Regina în ziua nunții. Confesiunea tulburătoare a Prințului William

8 noiembrie, 2022
Prințul William și Kate Middleton nuntă, Getty (7) jpg

O nuntă superbă, cum nu va mai fi alta mult timp în Marea Britanie. Pe atunci atât de tinerii Kate și William au încântat publicul din întreaga lume cu carisma lor inconfundabilă.

Cuplul despre care toată lumea știe că, mai devreme sau mai târziu, va ajunge pe Tronul Marii Britanii a beneficiat de o ceremonie fastuoasă, în care nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării.

Ba mai mult, Regina Elisabeta însăși s-a implicat foarte activ în pregătirea nunții. Vedem din imagini o suverană încântată de rezultat, alături de soțul său, Prințul Philip.

Prințul William și Kate Middleton nuntă, Getty (8) jpg

Și chiar dacă Kate Middleton nu avea pe atunci poziția privilegiată de acum, întotdeauna s-a înțeles perfect cu membrii regali și le-a făcut o impresie minunată.

Prințul William și Kate Middleton nuntă, Getty (6) jpg

Însă Prințul William și-a amintit un amănunt adorabil din ziua nunții sale. Și cum nu mai e un secret pentru nimeni că Regina Elisabeta a supervizat cam tot ce se făcea la Palatul Buckingham, desigur, cât timp era în putere, iată că nici la marea nuntă nu s-a abținut.

Prințul William i-a dezvăluit jurnalistului  Robert Hardman un amănunt interesant: Regina Elisabeta i-a interzis să-și aleagă singur ținuta de nuntă.

Potrivit Prințului de Wales, Maiestatea Sa a decis cum s-a îmbrăcat mirele și chiar a venit cu idei proprii, numeroase, pe care le-a tot rulat până când a fost încântată de rezultatul final.

”Bunica mi-a spus categoric: ”Nici vorbă să porți asta!””, a dezvăluit Prințul William pentru MailOnline, referindu-se la dialogul purtat când el însuși venise cu o propunere.

”Nu faci mereu ce vrei, însă am fost convins că totul va ieși perfect, toate sfaturile erau pentru a fi mai bine, nu mai rău. Așa că faci ce trebuie.”, a explicat Prințul William.

Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011. Viitorul rege a cerut-o în căsătorie pe Prințesă cu un an înainte, în Kenya, după o relație de 8 ani.

Prințul William a explicat atunci că a vrut să o protejeze pe Kate, având în vedere pofta nebună a presei de senzațional. Regalul a dorit să fie sigur că știe ce alege și că i-a dat șansa ”să scape”, de aceea nu s-a grăbit cu cererea în căsătorie.

Acum sunt cel mai iubit cuplu al familiei regale britanice, preferații poporului, dar și ai Regelui Charles.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg