Tensiune la palat. William şi Harry nu vor petrece Crăciunul împreună!

3 decembrie, 2018
1 gettyimages 1051839484 jpg jpeg

Kate, William şi cei trei copii ai lor vor petrece sărbătorile de iarnă alături de Middletoni, în timp ce Meghan şi Harry vor fi împreună cu Regina şi Prinţul Philip în Norfolk. Iar motivul pentru care cei doi fraţi nu-şi vor petrece Crăciunul împreună pare să fie tensiunea tot mai apăsătoare dintre cele două cupluri regale.

Tot mai multe speculaţii se fac cu privire la relaţia deloc prietenoasă dintre Ducii de Cambridge şi Ducii de Sussex. Ultimele zvonuri care circulă sunt legate de faptul că Prinţul William şi Kate Middleton vor refuza invitaţia tradiţională de a-şi petrece Crăciunul la Sandringham şi vor prefera, anul acesta, petrecerea de la Berkshire. “Crăciunul trebuie petrecut cu familia, motiv pentru care Middletonii vor fi împreună cu această ocazie”, a declarat, zilele trecute, James Middleton.

image

Unul dintre cei care sunt încântaţi să petreacă ziua de 25 decembrie cu familia Middleton este William, care nu numai că se bucură în mod onest de compania socrilor lui, dar face şi puţină pauză de la toată nebunia dintre familia lui şi cea a fratelui său. Astfel, nu numai că cei doi fraţi îşi vor petrece sărbătorile separat, dar se vor afla şi la o distanţă apreciabilă unul de altul.  

image

Tensiunea dintre cele două cupluri regale s-a adâncit din momentul în care viitorii părinţi, Harry şi Meghan, au decis să părăsească palatul Kensington, pe care îl împărţeau cu Ducii de Cambridge, şi să se mute singuri, în cabana Frogmore, de pe proprietatea castelului Windsor.

Mutarea lor este cu atât mai ciudată cu cât este o adevărată raritate ca un membru aşa important al familiei regale britanice, precum e Harry, să nu aibă reşedinţa la Londra. Ca să nu mai spun despre relaţia dintre cei doi fraţi, care era atât de apropiată până acum şi care va avea de suferit după mutare.

Totuşi Harry este de neînduplecat. Surse din anturajul său susţin că prinţul este nemulţumit de primirea pe care fratele lui, William, dar şi angajaţii lor i-au făcut-o soţiei lui americane. Pur şi simplu, nu au primit-o pe Meghan cu braţele deschise. Sau cel puţin aşa crede Harry.

image

Dar poate că există motive întemeiate pentru care William şi servitorii lor nu au cea mai bună părere despre fosta actriţă hollywoodiană. Se zvoneşte că Meghan nu se poartă chiar respectuos cu servitorii şi n-a fost drăguţă nici în timpul pregătirilor pentru nunta ei de pe 19 mai. De fapt, au fost perioade atât de stresante în timpul pregătirii nunţii, încât Kate a răbufnit în plâns după o şedinţă petrecută cu fiica ei, Charlotte, la croitor.

Adevărul e că atât Meghan, cât şi Kate se află amândouă într-o perioadă mai delicată din viaţa lor. Una e pe cale să aducă pe lume un copil, într-o ţară complet străină şi în sânul celei mai cunoscute familii britanice, iar cealaltă de-abia l-a născut pe cel de-al treilea copil al ei. Aşadar, hormonii sunt prezenţi la ambele, iar răbufnirile la fel probabil.

Dar divergenţele dintre ele sunt mai vechi de-atât. Se pare că anul tecut, chiar de Crăciun, Prinţul Charles s-a gândit să le apropie pe cele două cupluri regale şi i-a invitat pe Meghan şi Harry acasă la Kate şi William. Şi, din păcate, intenţia tatălui celor doi prinţi n-a fost apreciată de niciunul dintre ei. De fapt, chiar au ajuns să se certe pe nu-ştiu-ce motiv, iar anul acesta se încearcă evitarea acestui lucru. După spusele unui servitor prezent la întâlnirea de Crăciunul trecut a celor două cupluri, Meghan a fost chiar nepoliticoasă.  

image

“Kate a luat-o puţin deoparte pe Meghan să îi spună cum stau lucrurile, iar atmosfera s-a tensionat în momentul în care Meghan i-a spus lui Harry că ea de-abia fusese pusă la locul ei. Harry i-a luat apărarea iubitei lui, iar William i-a ţinut partea soţiei lui, care era atunci însărcinată în cinci luni şi nu avea nevoie de nicio confruntare în familie”, a declarat acesta.

În plus, William are sau cel puţin a avut şi el rezervele lui în ceea ce o priveşte pe fosta domnişoară Markle. El considera că Harry s-a cam grăbit cu logodna şi nunta şi nu a ascuns acest lucru de fratele lui. Şi bineînţeles că asemenea lucru nu i-a picat bine lui Harry, care nu-şi doreşte acum decât puţină linişte pentru a se pregăti în tihnă de venirea pe lume a primului său copil.



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
Regele Charles si Zara Tindall la Royal Windsor Horse Show   profimedia 0870758489 jpg
Regina Mary Regele Frederik și Regii Suediei profimedia 0870697321 jpg
Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg