Ținutele lui Kate Middleton care au făcut-o să pară mai în vârstă decât este

16 iulie, 2023

Deși Prințesa de Wales este un fashion icon, au fost ocazii când hainele pe care le-a purtat nu i-au flatat nici stilul, nici tinerețea.

Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg

Poate că stilul ei a impus în moda britanică ceea ce criticii au desemnat ca fiind "Efectul Kate", ceea ce înseamnă că atunci când poartă un look, acesta se epuizează în câteva ore. O singură ținută poate fi mediatizată timp de săptămâni întregi și, de cele mai multe ori, pare să eclipseze orice cauză pe care o susține la un eveniment, pentru că se pune atât de mult accent pe hainele ei. Totuși, chiar și Prințesa de Wales are momente când nu strălucește așa cum ne-a obișnuit.

Una dintre cele mai mari nemulțumiri legate de garderoba lui Catherine este că poartă ocazional ținute care par învechite pentru vârsta ei. Observatorii regali au considerat că unele dintre ansamblurile lui Catherine sunt terne și bătrânicioase. Mai mult, a existat chiar un interviu amuzant cu o "sosie profesionistă a lui Kate Middleton", pe nume Jodie Bredo, din 2015, în care aceasta a anulat unele apariții ale ei, ca fiind mult prea conservatoare. "Kate este, pur și simplu, prea neîngrijită pentru vârsta ei", a declarat Jodie Bredo în publicația ”Mirror”, adăugând că și-ar fi dorit ca viitoarea regină să-și arate mai mult silueta și să fie mai actuală în ceea ce privește tendințele modei.

De pildă, în 2016, Kate Middleton și Prințul William au vizitat India și Bhutan și, deși călătoria a decurs destul de bine, Prințesa Kate a primit câteva critici pentru alegerile sale vestimentare extrem de conservatoare, ce păreau vechi de 20 de ani. 

O altă abordare mult prea conservatoare este folosirea mult prea des a rochiilor tip mantou - atât de imperativ necesare în garderoba unei figuri regale. Mulți se întreabă oare câte asemenea piese vestimentare are în dulap, căci a afișat atât de des acest look, încât se simte nevoia unui alt stil. Kate Middleton alege adesea rochii mantou de la Catherine Walker, care a fost și designerul preferat al Prințesei Diana. Dar, în afară de această notă nostalgică și omagială, un astfel de outfit poate vira nefericit spre un teritoriu învechit.

Totodată, nu toate rochiile sale cu model vintage o avantajează. Da, se știe că-i plac mult bulinele și imprimeurile, dar unele chiar o îmbătrânesc. De exemplu, în septembrie 2021, când a vizitat Spitalul Regina Elisabeta din King's Lynn, Norfolk, pentru a onora cea de-a 72-a aniversare a Serviciului Național de Sănătate al Marii Britanii, Prințesa Kate a purtat o rochie albastră de la Beulah London. Rochia a fost confecționată din mătase imprimată și avea un guler alb și manșete albe, cu o bandă în talie. Deși rochia a fost destul de potrivită ocaziei, ea nu a fost pe placul tuturor, părând mai degrabă o "rochie de profesoară". 

Și se pare că fanii săi nu sunt încântați nici când o văd purtând blănuri, în special cele care amintesc de vestimentația est-europencelor, cu căciuli și gulere îmblănite. Pe lângă faptul că a purta, în zilele noastre, blană naturală a devenit un faux-pas, mai ales pentru susținătorii drepturilor animalelor, pe Kate Middleton o astfel de garderobă de iarnă, purtată fie ea și într-o vizită regală în Norvegia, pare îmbătrânită și passée.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Prințul William Foto Getty Images (1) jpg
Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg