Kate, ce diferență față de luna martie! Fanii, încântați de aspectul sănătos și bronzat al prințesei

12 august, 2024

Fanii regali au fost încântați, aseară, să o vadă din nou pe Prințesa de Wales cu o apariție surpriză alături de Prințul William, într-un mesaj video pentru olimpicii britanici.

Kate și William s-au alăturat mai multor personalități media precum David Beckham sau Snoop Dogg, într-un video care a mixat felicitările acestora pentru echipa olimpică a Marii Britanii, postat înainte de festivitatea de închidere de ieri, de la Paris.

Kate Middleton William colaj jpg

Evident că apariție lui Kate a stârnit entuziasmul general, cu atât mai mult cu cât Prințesa de Wales arată mai bine ca niciodată, afișând un chip sănătos și proaspăt bronzat, în clipul filmat alături de un Prinț William nebărbierit. Diferența față de apariția ei din luna martie (foto dreapta), atunci când prințesa a dat vestea că urmează un tratament pentru cancer, e colosală!

Cu o culoare a părului vizibil mai deschisă la culoare, Prințesa de Wales a arătat cât se poate de în formă în acest clip, purtând una dintre bluzele ei preferate cu dungi orizontale, în timp ce William a ales un tricou oficial al echipei olimpice a Regatului Britanic.

Kate arată senzațional, s-au pus de acord fanii regali care au urmărit această nouă apariției a prințesei, una eclipsată, într-o oarecare măsură, de aspectul bărbos al soțului ei, care nu este văzut prea des în public nebărbierit.

Rețelele de socializare au fost luate rapid cu asalt de mesaje care felicitau cuplul - multe dintre acestea lăudând noul aspect de „dur” al lui William. „Arătați uimitor! Îmi place look-ul cu barbă, Will, iar tu, Catherine, arăți minunat!”, a scris un fan, în timp ce un altul a adăugat că este „grozav să-i revăd pe Catherine și William”. 

„Bravo echipei Marii Britanii, ați fost o inspirație pentru noi toți”, au spus cei doi la unison, în intervenția lor video postată pe Instagram, iar noi am putut observa că Prințesa de Wales arată mai sănătos ca niciodată, semn că lupta ei cu boala dă roade.

Foto: Getty Images, Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlotte la Wimbledon alături de fratele George și părinții lor (9) jpg
Kate și William, GettyImages (4) jpg
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg
Charlene și Albert de Monaco profimedia 0908553700 jpg
Kate Middleton si Printul William in ziua logodnei, cu Pippa Middleton si James Middleton   Getty Images jpg
Meghan în Columbia, GettyImages (3) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Printesa Amalia a Olandei   Casa Regala olandeza jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg