Kate dezaprobă total acest obicei de-al Prinţului Wiiliam: ”Sunt terifiată!”

6 iunie, 2018
kate william jpeg

Dat fiind faptul că Ducesa de Cambridge este în concediu postnatal, aducându-l pe lume pe Prinţul Louis acum doar şase săptămâni, soţul ei participă singur la îndatoririle regale. Astăzi, Ducele de Cambridge a participat la un eveniment cu şi despre motociclete, faţă de care s-a arătat dintotdeauna pasionat.

Prinţul William e pasionat de motociclete

De altfel, în timpul acestei călătorii, Prinţul William a mărturisit că soţia sa are o reticenţă faţă de motociclete şi, mai ales, faţă de pasionea lui pentru bijuteriile pe două roţi. ”I-am zis că voi merge pe Insula Man (n.r. insula dependentă a Coroanei Britanice) într-o vizită oficială, iar mi-a zis <<Aşa vei face?>>. N-a fost prea fericită să audă asta”, a declarat William, amuzat.

E pasionat dintotdeauna

Nu e prima dată când Ducesa de Cambridge îşi arată aversiunea faţă de motociclete. În trecut, ea a mărturisit că e terifiată de fiecare dată când soţul său merge cu motocicleta. ”Încă se plimbă cu motocicleta. Mereu mă înspăimânt când iese cu ea afară. Sunt terifiată! Să sperăm că voi reuşi să-l ţin departe pe George de acest sport”, declara, în 2015, Kate.

Şi el, şi Harry sunt pasionaţi de mici de motociclete

Amintim că Prinţul William are permis de condus motociclete încă de la 19 ani. El a laut lecţii pe motocicleta tatălui său, o Kawasaki 125 cc, roşie, pe care o conducea pe proprietatea Highgrove. În prezent, el are o motocicletă Ducati 1199cc, care costă nu mai puţin de 15.000 lire sterline.

A recunoscut că nu mai merge atât de des cu ea de când e tată a trei copiiRecente pe Ok! Magazine

duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
kate middleton profimedia 0711051438 jpg
Charlotte și Will PNG