Kate e Capricorn, iar William e Rac. Ce spun astrele despre mariajul lor și cât de compatibili sunt ei

29 august, 2024

Astrograma viitorului rege britanic este uluitor de potrivită rolului pe care William (42) îl are în prezent – de moștenitor al tronului. Dar ce spune ea despre mariajul acestuia cu Kate Middleton?

Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg

Puterea și influența publică sunt nelipsite din diagrama nașterii lui William, însă cum stă prințul la nivel sentimental? Cu o compatibilitate de 83%, Prințul William, un Rac sensibil și profund, și Kate Middleton (42), un Capricorn bun de pus la suflet, au toate șansele să facă o echipă de zile mari împreună, să construiască, cot la cot, un adevărat imperiu și să se distreze de minune, în tot acest timp, împreună.

Cu un ascendent în Săgetător, moștenitorul tronului face un balans perfect între rațional și emoțional. Are o perspectivă intelectuală și analitică asupra vieții, dar dă, de asemenea, dovadă și de sentimente autentice, atunci își permite să lase garda jos. Iar soția lui de 13 ani, cu ascendent în Leu, are fler în a lucra cu oamenii, este sociabilă și comunică într-un mod plăcut cu cei din jur. Mai mult, a devenit pricepută la gestionarea conflictelor și a restricțiilor, lucru esențial pentru supraviețuirea la palat.

Atât el, cât și ea s-au născut de eclipsă - William a venit pe lume cu câteva ore după o eclipsă solară, iar Kate s-a născut când era eclipsă lunară. Ce înseamnă asta? Că persoana respectivă va avea un destin aparte, va deveni, cel mai probabil, o persoană publică remarcabilă. În cazul Prințesei de Wales, eclipsa din 2023 și-a spus cuvântul pe plan medical, având în vedere diagnosticul primit de Kate la începutul acestui an. Iar astrologii ne atrag atenția asupra unor schimbări semnificative și la nivel de cuplu. Conform astrelor, William și Kate traversează o perioadă cu modificări în privința pasiunii dintre ei, a copiilor sau fertilității.

Drept urmare, ce le rezervă viitorul? Cel mai probabil noi perspective alături de copiii lor, pentru că extinderea familiei este exclusă din discuție, având în vedere că Middleton face încă chimioterapie pentru cancerul depistat. Mai mult, destinul l-a împins pe William mai mult în prim plan, în ultima perioadă, având în vedere că însuși regele este tratat pentru cancer și are nevoie de tot sprijinul posibil de la fiul său cel mare. Iar situația va rămâne la fel de-acum înainte în ceea ce privește expunerea prințului. În ceea ce o privește pe Kate, ea a primit îndatoriri regale suplimentare în 2023, odată ce soțul ei a devenit următorul în linia succesorală la tron, însă, în 2024, am văzut-o pe prințesă doar de două ori, la Trooping the Colour și la finala masculină de la Wimbledon. E limpede pentru toată lumea că Middleton își prioritizează acum familia și sănătatea, lăsând datoria regală pe plan secund.

Iar, la nivel sentimental, nu se ivește la orizont nicio surpriză majoră pentru cei doi soți. Astrologii s-au limitat la a spune că monarhia se va schimba simțitor în viitor, iar Kate și William cu siguranță că vor face parte din ea. „Mariajul lor dovedește că contrastele chiar se pot atrage”, au declarat la unison astrologii. „Racul și Capricornul stau exact în locurile opuse ale zodiacului, însă există între ei un mare respect și multă determinare de-a face ceea ce și-au propus”, au completat aceștia.

Printul William si Printesa Kate la Balmoral   Matt Porteous, Casa Regala jpg

„William e mai rezervat și tradițional și-a fost atras instant de atitudinea încrezătoare și degajată a lui Kate”. Cu alte cuvinte, un duo astrologic de mare succes, având în vedere loialitatea care-i leagă și faptul că amândoi sunt familiști convinși, întotdeauna preocupați de binele copiilor lor.   

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg