Kate, mărturisiri despre cele 3 sarcini chinuitoare. Anunțau ele problemele de sănătate de mai târziu?

12 aprilie, 2024

Prințesa de Wales a avut parte de nu mai puțin de trei sarcini dificile, atunci când i-a purtat în pântec pe George, Charlotte și Louis.

Cu toate acestea, așa cum chiar ea avea să mărturisească mai târziu, lui Kate Middleton i-a făcut de fiecare dată plăcere să nască natural și să treacă prin travaliu.

Kate Middleton William și Louis după naștere GettyImages 950373930 jpg

Prințul și Prințesa de Wales au trei copii împreună: pe Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, de 8 ani și Prințul Louis, de 5 ani.

Nu este un secret că prințesa a suferit foarte mult din cauza unei afecțiuni numite hiperemeza gravidică, care provoacă vărsături severe, în toate cele trei sarcini ale sale. Invitată la podcastul Happy Mum, Happy Baby în februarie 2020, Kate a dezvăluit următoarele: „Am fost foarte rău. Eram foarte bolnavă. Nu mâncam lucrurile pe care ar fi trebui să le mănânc și, totuși, corpul era încă capabil să ia tot ce era bun din organismul meu și să crească o viață nouă, ceea ce cred că este fascinant".

Kate Middleton a dezvăluit, de asemenea, efectul pe care l-a avut boala asupra soțului ei, spunând că „William a simțit că nu poate face mare lucru pentru a ajuta și este greu să vezi că cineva suferă fără să poți face nimic în acest sens”.

Din cauza sarcinilor sale extrem de dificile, Kate a mai mărturisit că prefera să fie mai degrabă în travaliu.

„Pentru că mi-a fost atât de rău în timpul sarcinilor, mi-a plăcut foarte mult travaliul... Pentru că era un eveniment care știam că va avea un sfârșit! Dar știu că unele mame au un travaliu foarte, foarte dificil, așa că nu este așa pentru toată lumea. Nicio sarcină nu este la fel, nicio naștere nu este la fel. De fapt, suferind de hiperemeză, mi-am dat seama de puterea minții asupra corpului, pentru că a trebuit să încerc totul pentru a mă ajuta să trec prin asta”, a conchis prințesa acum patru ani, când a vorbit deschis despre chinul îndurat cât a fost însărcinată.

Kate Middleton, într o ținută Mulberry, în aprilie 2013, pe când era însărcinată pentru prima dată jpeg

Unii au mers până acolo și au speculat că dificultatea acestor sarcini și-a spus cuvântul, mai târziu, asupra sănătății prințesei, care-a descoperit, în urma unei operații abdominale suferite în ianuarie, c-a avut cancer.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg
Volodimir Zelenski cu Regina Letizia si Regele Felipe la Madrid   Casa Majestatii Sale 1 (2) jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Printul Hashem, fiul cel mic al Reginei Rania si al Regelui Abdullah al II lea al Iordaniei   Casa Regala iordaniana (2) jpg
Printesa Diana   Getty Images jpg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Shutterstock jpg
Andreea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, Printesa Alexandra de Hanover, Ben Sylvester Strautmann   profimedia 0876339106 jpg
Prințul Albert și Prințesa Charlene profimedia 0876767336 jpg
Familia regală daneză, Profimedia jpg
Charlene și Albert la Grand Prix, Profimedia (1) jpg
kate middleton profimedia jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit ai Norvegiei Foto Instagram Casa Regală a Norvegiei 1 jpg