Kate, mărturisiri despre cele 3 sarcini chinuitoare. Anunțau ele problemele de sănătate de mai târziu?

12 aprilie, 2024

Prințesa de Wales a avut parte de nu mai puțin de trei sarcini dificile, atunci când i-a purtat în pântec pe George, Charlotte și Louis.

Cu toate acestea, așa cum chiar ea avea să mărturisească mai târziu, lui Kate Middleton i-a făcut de fiecare dată plăcere să nască natural și să treacă prin travaliu.

Kate Middleton William și Louis după naștere GettyImages 950373930 jpg

Prințul și Prințesa de Wales au trei copii împreună: pe Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, de 8 ani și Prințul Louis, de 5 ani.

Nu este un secret că prințesa a suferit foarte mult din cauza unei afecțiuni numite hiperemeza gravidică, care provoacă vărsături severe, în toate cele trei sarcini ale sale. Invitată la podcastul Happy Mum, Happy Baby în februarie 2020, Kate a dezvăluit următoarele: „Am fost foarte rău. Eram foarte bolnavă. Nu mâncam lucrurile pe care ar fi trebui să le mănânc și, totuși, corpul era încă capabil să ia tot ce era bun din organismul meu și să crească o viață nouă, ceea ce cred că este fascinant".

Kate Middleton a dezvăluit, de asemenea, efectul pe care l-a avut boala asupra soțului ei, spunând că „William a simțit că nu poate face mare lucru pentru a ajuta și este greu să vezi că cineva suferă fără să poți face nimic în acest sens”.

Din cauza sarcinilor sale extrem de dificile, Kate a mai mărturisit că prefera să fie mai degrabă în travaliu.

„Pentru că mi-a fost atât de rău în timpul sarcinilor, mi-a plăcut foarte mult travaliul... Pentru că era un eveniment care știam că va avea un sfârșit! Dar știu că unele mame au un travaliu foarte, foarte dificil, așa că nu este așa pentru toată lumea. Nicio sarcină nu este la fel, nicio naștere nu este la fel. De fapt, suferind de hiperemeză, mi-am dat seama de puterea minții asupra corpului, pentru că a trebuit să încerc totul pentru a mă ajuta să trec prin asta”, a conchis prințesa acum patru ani, când a vorbit deschis despre chinul îndurat cât a fost însărcinată.

Kate Middleton, într o ținută Mulberry, în aprilie 2013, pe când era însărcinată pentru prima dată jpeg

Unii au mers până acolo și au speculat că dificultatea acestor sarcini și-a spus cuvântul, mai târziu, asupra sănătății prințesei, care-a descoperit, în urma unei operații abdominale suferite în ianuarie, c-a avut cancer.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg