Kate Middleton s-a simțit amenințată de Meghan și a sabotat-o. Curg acuzele lui Harry

16 ianuarie, 2023
kate middleton si meghan

Și mai multe acuze de la Harry pentru Prințesa de Wales. Noi detalii explozive legate de relația tensionată dintre Kate Middleton și Meghan Markle.

După cum i-a fost intenția, decisiva a venit după lansarea documentarului ”Harry & Meghan”, cu autobiografia ”Rezervă”, prin care Prințul Harry a transmis tot ce nu s-a spus la TV. În principal, Ducii de Sussex au fost afectați cel mai mult de Prințul William și de Prințesa de Wales, încă de la început.

Cei patru regali (16) jpg

Dacă în documentar i-a menționat mai voalat, cartea n-o mai iartă pe Kate Middleton, o persoană care pare că i-a făcut viața un iad mult prea sensibilei Meghan Markle. În recent publicata autobiografie ”Rezerva”, Harry notează că Prințesa de Wales a vrut s-o saboteze, fiindcă a considerat-o concurenta sa. Unul dintre episoadele marcante pentru Meghan Markle a fost când Kate Middleton a râs la cină de medicația naturistă pe care Ducesa de Sussex o urma. Prințul Harry este de părere în cartea sa că actuala Prințesă de Wales a fost alarmată și amenințată de prezența actriței americane la Palatul regal. Din cele transmise de Harry, Kate Middleton nu s-a simțit deloc confortabil, dat fiind faptul că ducesa poate fi o competitoare redutabilă.

Kate Middleton și Meghan Markle, Getty (1) jpg

Ducii de Sussex au afirmat și în documentarul Netflix că în vremea respectivă, popularitatea lor luase un avânt fantastic, iar Meghan Markle era extrem de îndrăgită de oamenii din întreaga lume.

Cumva, ce transmite Harry este că ascensiunea actuală a cuplului William – Kate Middleton se datorează doar faptului că ei nu au mai fost prezenți. O victorie dulce amară pentru Harry și Meghan, căci mezinul Regelui Charles s-a aflat mereu față în față cu realitatea cutumelor regale: niciodată nu-și va putea înlătura fratele, căci Tronul este preluat mereu de primul născut.

Detaliile intime și stânjenitoare ale presupuselor tachinări răutăcioase Kate – Meghan au atins apogeul în cartea lui Harry, care vorbește despre atitudinea Prințesei de Wales percepută de cei doi Sussex drept arogantă și superioară. A râs de rețeta naturistă a lui Meghan formată din uleiuri esențiale din oregano și turmeric pe care Ducesa de Sussex i-a oferit-o lui William când se simțea rău. Kate a anunțat atunci la masă că William nu ar lua niciodată asemenea tratamente neconvenționale.

Diferențele nu se opresc aici. Harry amintește faptul că Meghan a sprijinit curentul #metoo, Kate n-a făcut-o. La Forumul Fundației regale din 2018, Kate Middleton s-a îmbrăcat mult prea formal, pentru a fi, încă o dată, în contradicție cu Meghan.

Ducii de Sussex sunt foarte pătimași în relatările lor, demonstrând încă o dată cât de ușor de rănit sunt, iar lamentările necontenite pot ajunge până în punctul de a-i plictisi pe oameni.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}