Kate Middeton își pune copiii pe primul loc și atunci când ea are probleme de sănătate! Decizia prințesei

21 ianuarie, 2024

În timp ce își continuă recuperarea în spital după ce a suferit o intervenție chirurgicală abdominală, Kate Middleton este pe deplin atentă la copiii ei!

Kate Middleton Charlotte George Louis

Poate că este căsătorită cu moștenitorul tronului britanic și are titlul de Prințesă de Wales, dar pentru cei trei copii ai săi este pur și simplu mama. Și în timp ce Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, se află în spital, recuperându-se după o operație abdominală, este clar că gândul ei e tot la Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și Prințul Louis, în vârstă de cinci ani.

Atunci când Palatul Kensington a confirmat că Prințesa Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicală și că ar putea rămâne în spital între 10 și 14 zile, în declarație s-a zis  că ea speră ca copiii să poată "păstra cât mai multă normalitate" în timp ce ea se recuperează. 

Toți cei trei copii ai săi frecventează Școala Lambrook din Berkshire, fiind în prezent în clasa a șasea, clasa a patra și, respectiv, clasa întâi. Se crede că micuții au mers săptămâna trecută la școală în mod normal și că încă nu și-au vizitat încă mama.

Cu toate acestea, Prințul William a fost văzut părăsind spitalul joi, după ce a petrecut ceva timp alături de soția sa. S-a zvonit că Prințesa Kate Middleton "se simte bine", dar va petrece până la trei luni departe de îndatoririle regale, iar William își va elibera agenda și se va retrage temporar din rolul său oficial pentru a avea grijă de soția și copiii săi. 

Nu este pentru prima dată când Kate Middleton pune pe primul loc interesele copiilor ei, chiar dacă asta însemnă că își pune familia pe primul loc, înaintea datoriei. De exemplu, în ziua în care regretata regină a murit, prințesa nu s-a alăturat familiei regale care a alergat la Balmoral în ultimele ore ale monarhului.

Acea zi fatidică a coincis cu prima zi a lui George, Charlotte și Louis la școala Lambrook și se spune că a vrut să fie acolo pentru copiii ei, mai degrabă decât să se alăture lui William în Scoția. 

Cu toate acestea, Kate Middleton nu a călătorit în Scoția din dorința ei, nu a Regelui Charles. În cartea „Charles al III-lea” de Robert Hardman se spune că ea a considerat necesar să rămână în Anglia și să-i pregătească pe cei trei copii pentru noul început de școală, în loc să călătorească până în Scoția pentru a fi alături de regretata regină.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Beatrice și Eugenie, Profimedia jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg