Kate Middleton a dat un mic indiciu legat de vestimentația sa la încoronare. Ce culoare va purta Prințesa

25 aprilie, 2023
Kate Middleton profimedia 0762516993 jpg

O lume întreagă așteaptă cu sufletul la gură marele eveniment britanic al anului, eveniment istoric de altfel, care are loc exact la 70 de ani de la precedenta încoronare, aceea a Reginei Elisabeta a II-a.

Vremurile s-au schimbat enorm de atunci și nimic nu va mai fi cum am văzut noi în cărțile de istorie. În primul rând, Regele Charles a lăsat o lume întreagă să participe, ignorând tradiția, care presupunea că la încoronare participă un număr restrâns de oameni și toți britanici.

Întreaga lume este poftită la evenimentul din 6 mai 2023 și desigur doamnele ne vor încânta cu ținutele lor create pentru ocazia formală.

Toți ochii vor fi ațintiți pe diva incontestabilă de la Palat, Prințesa de Wales, Kate Middleton, viitoarea regină a Marii Britanii în câțiva ani.

kate middleton birmingham (3) jpg

La fiecare ieșire publică, Kate Middleton încântă cu silueta sa impecabilă și stilul elegant. Prințesa de Wales s-a schimbat enorm de la modificarea statutului, dacă pe vremea când era Ducesă își permitea să mai iasă în ținute mai lejere, din septembrie cuvintele de ordine sunt eleganță, rafinament, taioare, lungimi acceptate pentru statutul său.

Nimeni nu știe cu exactitate ce va purta Prințesa Catherine, însă aceasta a fost atât de amabilă încât să ofere un indiciu oamenilor.

Aflată joia trecută la Birmingham, stilata Prințesă de Wales a fost întrebată de Alison Hammond de la emisiunea ”This Morning” ce plănuiește să poarte la încoronare.

Jurnalista a dezvăluit ulterior în emisiune: ”Am întrebat-o ce are de gând să poarte la încoronare. Și i-am zis, cred că te vei orienta înspre albastru. Așa simt. Iar Kate Middleton mi-a spus: ”Recunosc, există o notă de albastru în ținută.” Iar eu i-am zis, este grozav!”, a mărturisit Alison Hammond, care s-a și fotografiat cu Prinții de Wales.

Lui Kate Middleton îi stă de minune în albastru, de fiecare dată când a purtat această culoare s-a evidențiat. Ideea este că albastrul este și una dintre culorile preferate ale Reginei Camilla, rămâne de văzut care dintre ele va purta varianta albastru electric.

La slujba de Paște, cele două nu au ezitat să poarte albastru în același timp, contrazicând teoria lui Meghan Markle că femeile regale nu pot apărea cu aceeași culoare la același eveniment. În orice caz, domnia lui Charles a schimbat numeroase cutume.

Kate Middleton a îndrăznit, pentru prima dată la slujba de Paște, să apară cu unghiile roșii, fapt nemaiîntâlnit până acum.

Foto: Getty/ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Maria recolorizare cu AI   Florin Rostariu jpg
Regina Maria a Romaniei, Profimedia (1) jpg
Printesa Rajwa si Printul Hussein al Iordaniei inainte de a deveni parinti   Casa Regala hasemita 2 jpg
Regele Felipe, Letizia, Leonor și Sofia profimedia 0890280483 jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Kate și William i au avut ca oaspeți în 2019 pe Regele Felipe și Regina Letizia, Foto Getty Images (4) jpg
Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (1) jpg
Charles și Camilla la deschiderea de stat a Parlamentului, 17 iulie 2024, GettyImages (1) jpg
Felipe Juan Froilán FOTO Profimedia jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Familia Regala din Bhutan in desertul din Mongolia   Casa Regala jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Pippa Middleton la Wimbledon profimedia 0889645741 jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   GettyImages jpg