Kate Middleton a făcut o pasiune pentru acest costum clasic. Cât costă și când l-a mai purtat?

26 ianuarie, 2023

Kate Middleton a făcut senzație, ieri, într-un costum office, al cărui preț este de circa 2.700 euro, la un eveniment care a avut loc la Castelul Windsor.

Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg

Kate Middleton a organizat o întâlnire cu un grup de opt experți din mediul academic și sectorul științei pentru a vorbi despre dezvoltarea infantilă. Experții au fost numiți să ofere consiliere strategică și să supravegheze activitatea Centrului Fundației Regale pentru Copilăria Timpurie. Pentru această ieșire, Kate a purtat un costum închis la culoare și un body cu bluză albă dedesubt.

Toate aceste piese din garderoba lui Kate nu sunt noi, prințesa purtându-le și cu alte ocazii. Prințesa a mai purtat sacoul marca Alexander McQueen în octombrie 2020, când a anunțat câștigătorul unui premiu pentru fotografie. L-a repurtat în februarie 2021, când Palatul Kensington a postat un videoclip cu Prințul William și Kate Middleton vorbind cu o studentă de la Universitatea Ulster prin Zoom.

Cât despre pantalonii asortați, marca Roland Mouret, Kate i-a purtat prima dată în timpul unei vizite la Westminster Abbey în decembrie 2021, pentru a împodobi bradul de Crăciun. Apoi, în februarie 2022, când a vizitat Copenhaga, ea a combinat pantalonii cu o jachetă roșie de la brandul Zara.

Mai recent, Prințesa de Wales a purtat din nou pantalonii la un eveniment regal din octombrie 2022.

Kate Middleton a afișat un tonus extraordinar și a arătat, parcă, mai bine ca niciodată, semn că viața merge mai departe la palatul britanic, în ciuda loviturilor primite recent de la Prințul Harry, care a făcut valuri cu cartea sa de memorii, în care a făcut dezvăluiri incomode la adresa lui William și-a lui Kate.

Se spune că Prințesa de Wales a fost foarte afectată de felul în care a fost portretizată în cartea cumnatului ei, volum care a fost distribuit în librării în preajma zilei sale de naștere. Acum că ecourile dezvăluirilor făcute de Harry în cartea sa încep să se estompeze, membrii familiei regale sunt din ce în ce mai prezenți în viața publică, acolo unde se comportă ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg