Kate Middleton a făcut o pasiune pentru acest costum clasic. Cât costă și când l-a mai purtat?

26 ianuarie, 2023

Kate Middleton a făcut senzație, ieri, într-un costum office, al cărui preț este de circa 2.700 euro, la un eveniment care a avut loc la Castelul Windsor.

Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg

Kate Middleton a organizat o întâlnire cu un grup de opt experți din mediul academic și sectorul științei pentru a vorbi despre dezvoltarea infantilă. Experții au fost numiți să ofere consiliere strategică și să supravegheze activitatea Centrului Fundației Regale pentru Copilăria Timpurie. Pentru această ieșire, Kate a purtat un costum închis la culoare și un body cu bluză albă dedesubt.

Toate aceste piese din garderoba lui Kate nu sunt noi, prințesa purtându-le și cu alte ocazii. Prințesa a mai purtat sacoul marca Alexander McQueen în octombrie 2020, când a anunțat câștigătorul unui premiu pentru fotografie. L-a repurtat în februarie 2021, când Palatul Kensington a postat un videoclip cu Prințul William și Kate Middleton vorbind cu o studentă de la Universitatea Ulster prin Zoom.

Cât despre pantalonii asortați, marca Roland Mouret, Kate i-a purtat prima dată în timpul unei vizite la Westminster Abbey în decembrie 2021, pentru a împodobi bradul de Crăciun. Apoi, în februarie 2022, când a vizitat Copenhaga, ea a combinat pantalonii cu o jachetă roșie de la brandul Zara.

Mai recent, Prințesa de Wales a purtat din nou pantalonii la un eveniment regal din octombrie 2022.

Kate Middleton a afișat un tonus extraordinar și a arătat, parcă, mai bine ca niciodată, semn că viața merge mai departe la palatul britanic, în ciuda loviturilor primite recent de la Prințul Harry, care a făcut valuri cu cartea sa de memorii, în care a făcut dezvăluiri incomode la adresa lui William și-a lui Kate.

Se spune că Prințesa de Wales a fost foarte afectată de felul în care a fost portretizată în cartea cumnatului ei, volum care a fost distribuit în librării în preajma zilei sale de naștere. Acum că ecourile dezvăluirilor făcute de Harry în cartea sa încep să se estompeze, membrii familiei regale sunt din ce în ce mai prezenți în viața publică, acolo unde se comportă ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg
Printese si regine cu probleme de sanatate si cumpene   Casa Regala jpg
Margareta a României cu surorile Sofia și Maria Facebook jpg
Harry, Charles, Peter Phillips, Anne, Andrew și Edward la înmormântarea Reginei în 2022, GettyImages jpg
pippa kate jpeg