Kate Middleton a făcut senzație într-o rochie galbenă. Cât costă ținuta

6 octombrie, 2022
kate middleton profi jpg

Prințesa de Wales a ieșit pentru prima oară singură de la moartea Reginei Elisabeta, care s-a petrecut luna trecută. Kate Middleton a vizitat Spitalul Regal Surrey County din Guildford, Anglia pentru a vedea cum sunt sprijiniți mamele și bebelușii.

Soția lui William a purtat o rochie galbenă uluitoare cu guler crestat de la Karen Millen, cu mâneci scurte, dar ample și fustă plisată, care ar costa în jur de 300 de dolari.

Ea și-a completat look-ul cu o pereche de pantofi albastru închis din piele de căprioară de la Gianvito Rossi, care costă 725 de dolari, și o geantă clutch Emmy London de 420 de dolari.

Middleton a adăugat o mască medicală când a intrat în spital pentru a vizita unitatea și a cunoaște mamele și bebelușii. Ba mai mult, a avut ocazia să legene un copil născut prematur în timp ce discuta cu o proaspătă mămică despre experiența ei în unitatea medicală.

Prințesa lucrează de mai bine de un deceniu pentru a evidenția importanța primilor ani ai vieții unui copil în modelarea persoanei care o să devină și pentru îmbunătățirea societății în ansamblu. 

Mai multe pentru tine...

Kate marchează astfel revenirea la rochiile colorate după perioada de doliu pentru Regina Elisabeta a II-a, care a murit pe 8 septembrie. Săptămâna trecută, ea a purtat pantaloni și pulover negru și o haină roșie în prima vizită în Țara Galilor de când a devenit Prințesă de Walles.Recente pe Ok! Magazine

meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg