Kate Middleton a fost superbă la o gală caritabilă. Burtica ei de gravidă prinde contur!

Citeste tot despre:

,

Kate Middleton se pare că a trecut peste acea perioadă dificilă din sarcină cu grețuri matinale, căci începe să-și reia îndatoririle regale și să participe, spre satisfacția fanilor, la cât mai multe evenimente oficiale. Aseară, Ducesa de Cambridge a fost în centrul atenției la o gală caritabilă în Londra.

Ducesa de Cambridge a întors privirile într-o rochie din dantelă neagră.

A întors toate privirile la Gala organizată la Kensington Palace. Kate a îmbrăcat o superbă rochie lungă, neagră, care s-a mulat perfect pe burtica de gravidă ce începe să prindă contur. A fost elegantă într-o ținută din dantelă fină creată de Diane von Furstenberg Zarita, o piesă veche în garderoba soției Prințului William, recunoscută pentru faptul că îi place să-și recicleze ținutele. A mai purtat această rochie în 2014 în timpul sarcinii cu prințesa Charlotte. Să fie ăsta un semn că următorul copil va fi tot o fetiță?

Graviditatea o face să radieze.

Perioada gravidității o face pe Kate să fie și mai strălucitoare, iar în această rochie superbă, accesorizată cu cercei și o brățară cu diamante, dar și cu o broșă în formă de mac, a atras toate privirile. Mai mult de atât, burta de gravidă este tot mai proeminentă, iar rochia mulată i-a evidențiat formele. Coincidență sau nu, iubita Prințului Harry, Meghan Markle, a purtat și ea această rochie în varianta scurtă, semn că cele două au multe în comun, inclusiv gustul pentru aceleași haine.

Kate a fost strălucitoare la gala caritabilă de marți seara.

Încă de la anunțul sarcinii, Kate a îmbrăcat ținute deosebite la evenimentele la care a participat, dar cea mai recentă apariție a sa le-a întrecut pe toate.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA