Kate Middleton a fost văzută pentru prima dată în ultimele 2 luni, după ce a fost operată

5 martie, 2024

Prințesa de Wales a ieșit în public pentru prima dată de la spitalizarea de la începutul acestui an, în urma unei afecțiuni ce pare a fi cel mai mare secret de stat.

Kate a surprins pe toată lumea cu ieșirea ei de luni. FOTO: Profimedia
Kate a surprins pe toată lumea cu ieșirea ei de luni. FOTO: Profimedia

E primul semn concret de viață pe care soția moștenitorului tronului britanic îl dă în ultimele două luni, când a fost nevoită să se retragă pentru a se îngriji de sănătatea sa, ce a necesitat o intervenție abdominală majoră. De altfel, este și semnul pe care fanii Familiei Regale îl așteptau cu ardoare din partea lui Kate Middleton, care, cel mai probabil, și-a dorit de această dată să treacă nevăzută - deși era clar că paparazzi vor urmări și mașina mamei sale, în care a fost zărită stând pe scaunul copilotului.

Tot ce știm este că mama ei, Carole Middleton, conducea un SUV Audi în apropiere de Castelul Windsor și că cei de la TMZ.com au reușit să obțină o unică imagine, ce-i drept, și aceea blurată, a Prințesei de Wales.

În imagine, sesizăm că Prințesa Kate purta ochelari de soare și că părea să zâmbească - poate chiar și de multele glume făcute pe seama ei. Alături de ea, mama ei, nemachiată și concentrată să privească fix în față, părea a fi destul de obosită, mai ales că ea a fost cea desemnată să-i ajute pe Kate și pe William cu cei trei copii ai lor. 

Deși nu este clar unde mergeau, în vehicul se aflau doar ele două, și, în mod curios, nici nu erau însoțite de corpul de securitate.

Kate Middleton nu a mai fost fotografiată în public din 25 decembrie 2023, când ea, Prințul William și cei trei copii ai lor s-au asortat în nuanțe de albastru pentru un eveniment în dimineața de Crăciun la Biserica Sfânta Maria Magdalena din Norfolk, Anglia. Și, la mai puțin de o lună de la acel moment, Palatul Kensington a anunțat că Prințesa Kate a fost supusă unei "intervenții chirurgicale abdominale planificate" pe 16 ianuarie 2024.

"Operația a fost un succes și se așteaptă ca ea să rămână în spital timp de zece până la paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea", se arăta în declarația remisă pe 17 ianuarie. De asemenea, se sublinia că "este puțin probabil ca ea să se întoarcă la îndatoririle publice până după Paște", care este 31 martie anul acesta. Cum luna e abia la început, iar această primă ieșire pare promițătoare, suntem optimiști cu privire la recuperarea sa.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg