Kate Middleton a fost zărită cu familia la o fermă din Windsor. Arată fericită, relaxată și în formă

18 martie, 2024

Kate și William au fost văzuți sâmbăta aceasta într-unul dintre locurile lor preferate, o fermă situată la mică distanță de Adelaide Cottage, reședința lor rurală din Windsor.

Kate Middleton și Louis, Getty jpg

Martorii care au văzut-o pe Kate susțin că prințesa arăta „fericită, sănătoasă și relaxată” în timpul vizitei sale la un magazin local din cadrul fermei respective, aceasta fiind prima dată când a soția lui William fost văzută în împrejurimi, după intervenția chirurgicală abdominală din ianuarie.

Apariția celor doi, împreună cu Prinții George, Charlotte și Louis, la The Windsor Farm Shop este acel impuls atât de necesar publicului britanic, care a fost din ce în ce mai preocupat de sănătatea Prințesei în mijlocul unui tsunami de speculații despre starea ei de bine.

Un martor care a văzut cuplul la ferma respectivă a declarat următoarele pentru publicația The Sun: „După toate zvonurile care circulă despre ei, am fost uimit să-i văd acolo. Kate era la cumpărături cu William și părea fericită și arăta bine".

Deși martorii n-au făcut poze cu cuplul, respectând cererea lor de discreție pe măsură ce Kate Middleton își revine, apariția lor este un semn încurajator că prințesa face primii pași către revenirea la angajamentele publice.

Prințesa de Wales, care a fost zărită ultima dată public la Sandringham, în ziua de Crăciun, este așteptată să revină în activitate după 17 aprilie, când copiii ei încep la școala după Sărbătorile Pascale.

Cu toate acestea, există speranțe că Prințesa Kate ar putea să se întoarcă chiar și mai devreme, la slujba anuală de Paște de la Capela Sf. George, aflată pe domeniul regal de la Windsor.

Potrivit The Telegraph, Prințesa nu a exclus faptul c-ar putea reveni chiar în Duminica Paștelui, sărbătoare care pică pe 31 martie în Marea Britanie, și că s-ar putea alătura familiei sale pentru plimbarea tradițională de după slujba religioasă.

O sursă de la Palat a declarat ziarului că nu există încă „nicio confirmare de niciun fel”, dar nici nu a infirmat ferm această supoziție.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg