Kate Middleton a încălcat tradiția regală de lungă durată când a dat publicității poza cu fiul George

14 martie, 2024

Portretul Prințului George, cu ocazia împlinirii a 10 ani, în iulie anul trecut, a fost realizat de un fotograf profesionist, și nu de propria lui mamă, Kate Middleton, care îi făcuse anterior portretele de ziua de naștere.

Kate Middleton și George jpg

Kate Middleton a încălcat o tradiție regală de lungă durată cu o fotografie a fiului ei, Prințul George, în iulie 2023. Portretul, lansat pentru a marca cea de-a 10-a aniversare a tânărului prinț, a fost realizat de un fotograf profesionist, și nu de propria sa mamă, care făcuse fotografiile anterioare. În minunata fotografie a viitorului rege, așezat pe treptele Castelului Windsor, acesta apare relaxându-se și cu zâmbetul pe buze. 

Kate Middleton, care este și ea o pasionată de fotografie, face în fiecare an câte o fotografie nouă cu copiii ei cu ocazia zilelor lor de naștere. În schimb, poza cu Prințul George a fost realizată de fotograful Millie Pilkington. Pentru cea de-a noua aniversare a lui George, Kate a făcut o fotografie când familia era în vacanță. Aceasta îl arăta pe George zâmbind larg la obiectivul aparatului foto pe o plajă. Pentru a marca cea de-a opta aniversare a lui George, Kate l-a fotografiat pe viitorul monarh stând pe capota unei mașini, purtând un tricou polo albastru cu dungi portocalii. Portretul părea să aibă un tribut subtil adus prințului Philip, deoarece mașina era un Land Rover, vehiculul preferat al soțului regretatei regine Elisabeta.

Prințul George și-a sărbătorit cea de-a șaptea aniversare în izolare, când familia și-a petrecut timpul la casa lor de la țară din Norfolk. În acel an, prințul și prințesa de Wales au publicat două fotografii ale fiului lor.

Kate Middleton i-a cerut, de asemenea, doamnei Pilkington să realizeze portretul aniversar al prințesei Charlotte pentru cea de-a opta aniversare a acesteia. Imaginea publicată o înfățișa pe prințesă îmbrățișând-o pe cățelușa Orla, într-o grădină din Windsor.

Charlotte și Orla resized jpg

Recent, o fotografie cu Kate Middleton și cei trei copii ai săi, publicată înainte de Ziua Mamei, a fost retrasă de agențiile de fotografie din întreaga lume, după ce s-a crezut că imaginea a fost falsificată. Într-o declarație, Kate Middleton a recunoscut că a editat ea însăși imaginea.

Ulterior, ea și-a cerut scuze pentru "confuzie" și a scris pe Twitter: "La fel ca mulți fotografi amatori, experimentez ocazional cu editarea. Am vrut să-mi exprim scuzele pentru orice confuzie pe care a provocat-o fotografia de familie pe care am împărtășit-o ieri. Sper că toți cei care au sărbătorit au avut o Zi a Mamei foarte fericită. C."

Kate Middleton George Louis și Charlotte în prima imagine de la operație Instagram png

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg