Kate Middleton a ”scăpat” informația bombă, îndreptată direct spre Harry. Prințesa nu s-a mai abținut

17 ianuarie, 2023
Kate Middleton și William la Liverpool, Getty (2) jpg

Prințesa Wales este o delicată, dar de data asta, parcă s-a simțit datoare să clarifice un aspect foarte important.

Politica internă a Casei Regale britanice este și a fost întotdeauna discreția. Asta i-a învățat mereu Regina Elisabeta a II-a.

Și dacă Prințul William a ignorat total orice persoană care-l întreba de cartea lui Harry, pare-se că Prințesa Kate Middleton a făcut o fină referire la cumnatul său, care și-a propus să le distrugă imaginea, odată cu controversata autobiografie ”Rezervă”.

În timpul vizitei Prinților de Wales la Liverpool, în cadrul Porților Deschise ale evenimentelor caritabile în sprijinul afecțiunilor mintale, diafana Kate Middleton, atât de atacată de Ducii de Sussex, a făcut o observație interesantă.

În timp ce se discuta despre importanța terapiilor în tratamentul persoanelor afectate de boli mintale și depresie, Prințesa de Wales a punctat, scurt și la obiect: ”Terapiile care au la bază discuțiile cu un specialist nu dau rezultatul scontat în toate cazurile, nu sunt pentru toată lumea.”

Comentariul lui Kate Middleton i-a pus pe gânduri pe mulți, care s-au întrebat dacă nu este acesta o referire directă la Prințul Harry, fratele mai mic al lui William, care s-a confruntat de multe ori cu depresii și cu nevoia de a vorbi cu un specialist. Poate că asta și cred cumnații săi. Acest gen de terapie nu a funcționat în cazul lui, dacă și acum este plin de resentimente și dispreț.

Harry menționează în carte o bătaie cu William, s-ar fi încăierat din cauza lui Meghan și a unui colier spart. Ei bine, Ducele de Sussex precizează că imediat și-a sunat terapeutul, ca să vorbească despre asta.

Indiferent dacă Kate Middleton ”a scăpat” voit informația, ca o replică subtilă la adresa lui Harry, un lucru e cert, are dreptate. Doar terapiile verbale nu funcționează în anumite cazuri.

Prințesa de Wales este implicată în numeroase proiecte care sprijină persoanele cu tulburări mintale.

Kate Middleton și Prințul William au părut destul de relaxați în vizita lor oficială la Liverpool, care a fost prima ieșire publică a celor doi după apariția pe piață a controversatei cărți scrise de prințul rătăcitor Harry.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg