Kate Middleton a spus cum face față comentariilor negative! Criticile au întristat-o teribil pe prințesă

17 martie, 2024

Kate Middleton a fost criticată după ce a dat publicității o poză mult prea editată de Ziua Mamei! Cu toate acestea, ea trece cu ușurință peste comentariile negative!

Kate Middleton bucle (2) jpg

Kate Middleton a stârnit o adevărată revoltă în această săptămână după ce a recunoscut că și-a editat fotografia dată publicității de Ziua Mamei. Agențiile internaționale de presă au retras noua imagine de familie din bazele de date pe fondul suspiciunilor că a fost manipulată.

Kate, care se află în centrul teoriilor conspirației privind starea sa de sănătate de când a suferit o intervenție chirurgicală abdominală în ianuarie, s-a grăbit să publice și o declarație în care și-a cerut scuze, în care a explicat că a "experimentat cu editarea".

În acest timp, au părut multe întrebări, mulți observatori regali sugerând că ar trebui să fie lăsată în pace în timpul recuperării sale, în timp ce alții au cerut ca versiunea reală a pozei să fie publicată.

Kate Middleton George Louis și Charlotte în prima imagine de la operație Instagram png

Prințesa de Wales știe deja că se află în centrul atenției și că se vorbește adesea despre ea, astfel că aceasta a vorbit cu ceva vreme în urmă despre cum face față la orice lucru negativ care îi iese în cale.

În timpul interviului de după logodna cu Prințul William, în 2011, Kate Middleton a fost întrebată de Tom Bradby de la ITV News: „Ați spus că doar familia dumneavoastră vă este foarte apropiată, însă vă doare ce se speculează câteodată sau lăsați să treacă totul fără să vă afecteze?”.

Cu încredere, Kate Middleton a răspuns: "Din nou, cred că oamenii din jurul casei ne sprijină foarte mult și aceia sunt oamenii care contează cu adevărat pentru noi, prietenii noștri apropiați și familia apropiată.

Cred că, dacă ei simt că faci ceea ce trebuie, nu poți fi decât sincer cu tine însuți și trebuie să ignori multe din ceea ce se spune, evident, să iei în considerare, dar trebuie să fii tu însuți și așa am rămas cu adevărat”.

Referitor la faptul dacă se simte îngrozită de căsătoria cu un membru al familiei regale, Kate Middleton a continuat: "Este evident că este stresant, pentru că eu nu știu cum stau lucrurile, William este evident obișnuit, dar sunt dispusă să învăț repede și să muncesc din greu." Ea a adăugat: "Sper cu adevărat că pot face o diferență, chiar și în cel mai mic mod. Aștept cu nerăbdare să ajut cât de mult pot."

Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011, la Westminster Abbey, iar de atunci au devenit părinții a trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg