Kate Middleton a strălucit la BAFTA 2019 într-o rochie asemănătoare cu a regretatei Lady Di. I-a purtat şi cerceii!

11 februarie, 2019
1 kate lady di jpg jpeg

Ca-n fiecare an, Ducii de Cambridge s-au numărat printre invitaţii de seamă de la decernarea premiilor BAFTA, eveniment organizat şi anul acesta la Royal Anmer Hall.

image

Anul acesta,  Ducesa de Cambridge a avut o apariţie de-a dreptul spectaculoasă, mai ales că inspiraţia din spatele alegerii sale vestimentare a fost regretata Prinţesă Diana. Kate a ales să poarte o rochie albă, pe un umăr, semnată de Alexander McQueen, extrem de asemănătoare cu una purtată în trecut de către  Prinţesa Diana.

image

Apariţia ei a fost cu atât mai însemnată cu cât Kate a purtat două bijuterii speciale pentru monarhia britanică, respectiv o pereche de cercei care i-a aparţinut, de asemenea, lui Lady Di, dar şi o brăţată încărcată cu diamante, împrumutată de la Regina Elisabeta, care, la rându-i, o avea de la Regina-Mamă.

image

Ea şi-a completat look-ul cu pantofi strălucitori Jimmy Choo, cu un make-up pe măsură şi o coafură foarte stilizată. La fel de elegant a fost şi Prinţul William, care a avut o eleganţă aparte într-un costum clasic. Participarea celor doi la un eveniment aşa glamour vine în contextul în care Prinţul William a fost numit preşedintele premiilor BAFTA în februarie 2010.

image


Recente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg