Kate Middleton a suferit o operație abdominală și încă se află în spital! Prințesa se retrage o perioadă

17 ianuarie, 2024

Kate Middleton e în recuperare după ce a suferit o operație abdominală „planificată”!

Kate Middleton 15 noiembrie (4) jpg

Palatul Kensington a anunțat miercuri că Prințesa Kate Middleton, care a împlinit 42 de ani la începutul acestei luni, a suferit marți, 16 ianuarie, o "operație abdominală planificată" la The London Clinic.

"Operația a fost un succes și se așteaptă ca ea să rămână în spital între zece și paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea", se arată în comunicat. "În urma îndrumărilor medicale, este puțin probabil ca ea să se întoarcă la îndatoririle publice până după Paște".

"Prințesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această declarație. Ea speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei; și dorința ei ca informațiile medicale personale să rămână private", a continuat declarația.

"Prin urmare, Palatul Kensington va oferi actualizări privind evoluția Alteței Sale Regale doar atunci când vor exista informații noi și semnificative de împărtășit".

"Prințesa de Wales dorește să își ceară scuze tuturor pentru faptul că trebuie să își amâne viitoarele angajamente. Ea așteaptă cu nerăbdare să restabilească cât mai multe, cât mai curând posibil", a mai precizat Palatul Kensington în comunicatul de presă.

Publicația People precizează că problema de sănătate a lui Kate Middleton nu a fost canceroasă.

După ce a fost externată din spital, se așteaptă ca prințesa Kate Middleton să se recupereze acasă, în Windsor. Prințul și Prințesa de Wales s-au mutat la Windsor în 2022. De asemenea, zvonește că prințul William își va reduce atribuțiile publice pentru a-și susține soția în timpul recuperării, precum și pentru a avea grijă de cei trei copii ai lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis. El nu își va asuma îndatoriri oficiale cât timp prințesa Kate Middleton se află în spital sau în primele zile de recuperare acasă.

Cea mai recentă apariție a lui Kate Middleton

Prințesa Kate Middleton și-a făcut ultima apariție publică de Crăciun, când s-a alăturat membrilor familiei regale pentru plimbarea anuală spre biserică. Ea a mers împreună cu prințul William și cei trei copii ai lor - prințul George, 10 ani, prințesa Charlotte, 8 ani, și prințul Louis, 5 ani - la biserica Sfânta Maria Magdalena din Norfolk.

În timp ce Prințesa de Wales încă nu a revenit la îndatoririle regale în 2024, Prințul William a făcut săptămâna trecută prima sa ieșire oficială din noul an. La stadionul Headlingley din Leeds, el s-a alăturat lui Rob Burrow și Kevin Sinfield, doi prieteni care au ajutat la strângerea de fonduri pentru cercetare și munca de combatere a bolii neuronale motorii.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Kate Middleton apariție BBC jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (11) jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (8) jpg
Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg