Kate Middleton a trecut direct la cratiță de la Premiile BAFTA 2023. Ce a gătit Prințesa de Wales?

22 februarie, 2023

La doar două zile după ce a strălucit alături de prințul William la gala premiilor BAFTA 2023, Prințesa de Wales a mers marți în vizită la azilul Oxford House din Slough.

Kate Middleton la azilul Oxford House din Slough (1) jpg

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, s-a întâlnit cu personalul, dar și cu pacienții. Împreună cu aceștia a sărbătorit Mardi Gras sau Ziua Internațională a Clătitelor. Prințesa de Wales chiar s-a și alăturat pacienților într-o activitate de preparare a clătitelor.

Kate a râs atunci când clătita din tigaia ei s-a lipit, Prințesa a fost nevoită să folosească o spatulă pentru a o dezlipi și mai apoi să o întoarcă și pe partea cealaltă. „Îmi pare rău”, i-a spus Prințesa de Wales uneia dintre persoanele care o ajuta la prepararea clătitelor, notează people.com

În ciuda luptei lui Kate Middleton cu clătitele, Prințul William și-a lăudat recent soția ca fiind o bucătăreasă „foarte bună”, cuplul a povestit chiar că obișnuiește să gătească alături de copiii lor, de Prințul George, care are 9 ani, Prințesa Charlotte, 7 ani, și prințul Louis, 4 ani. În timpul sărbătoririi jubileului de platină al reginei Elisabeta în iunie, cuplul a împărtășit fotografii cu copiii făcând prăjituri.

Totodată, la întâlnirea de la azil, Kate Middleton a povestit că de Mardi Gras familia ei va face clătite, după cum e tradiția. „Fie mi se lipesc clătitele de podea, fie de tavan, dar copiii se descurcă foarte bine, chiar în această seară vom face împreună clătite”, a spus Prințesa.

Kate Middleton a vizitat, de asemenea, grădina azilului, acolo unde s-a întâlnit cu personalul și cu voluntarii. Prințesa Kate a aflat cum căminul de bătrâni, care și-a deschis porțile în 1980, folosește tehnologie de ultimă oră pentru a îmbunătății viața pacienților, acolo există inclusiv o masă senzorială interactivă achiziționată în 2020, în pandemie. Chiar Regele Charles a jucat un meci de fotbal pe masa interactivă cu un rezident pe nume Jean, folosind un dispozitiv portabil pentru a lovi mingea spre poarta.

De asemenea, căminul de bătrâni a instalat un nou perete interactiv care e folosit pentru a sprijini pacienții cu demență. Kate a vorbit cu un rezident în timp ce peretele ilustra o călătorie cu trenul. Printre pacienții cu care s-a întâlnit prințesa Kate s-a numărat și Nora Muchmore, în vârstă de 109 ani.

Kate i-a pus acesteia mâna pe picior în timp ce vorbeau despre mâncărurile lor preferate. 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg