Kate Middleton & Meghan Markle. Ce nu le lipseşte niciodată din maşină celor două ducese?

12 septembrie, 2018
FotoJet jpeg

Sunt mai tot timpul pe drum, îndeplinindu-şi responsabilităţile regale în orice colţ de lume, iar confortul lor, în călătoriile oficiale sau personale, este esenţial. La ce apelează Ducesa de Cambridge şi Ducesa de Sussex pentru a-şi menţine starea de bine chiar şi atunci când sunt în deplasare?

image

Din 2011, de când a devenit soţia Prinţului William, Kate Middleton a bifat numeroase vizite oficiale, motiv pentru care şi-a petrecut multe ore în maşină, pe drum. Iar, când călătoria se încheie şi ducesa ajunge la destinaţie, Kate trebuie să arate ca scoasă din cutie înainte de-a se întâlni cu mulţimile de oameni care o aşteptau. Şi atunci cum reuşeşte să-şi păstreze confortul şi prospeţimea după un drum cu maşina de câteva ore bune?

Ei bine, soţia Prinţului William nu pleacă niciodată la drum fără cutia ei Tupperware, în care îşi pune câteva gustări, în caz că i se face foame pe drum.

image

La rândul ei, Meghan Markle nici ea n-a stat degeaba de când a devenit membră a familiei regale britanice. Astfel, din 19 mai, de când i-a jurat lui Harry dragoste eternă în faţa altarului, ea a fost prezentă la mai mult de 10 evenimente oficiale.

Meghan nu iese nici ea din palat până nu se asigură că are tot ce-i trebuie în maşina cu care călătoreşte. Ea se asigură că are la ea câte o sticlă de apă minerală şi una de apă plată Hildon, pentru a nu risca deshidratarea. Nu e neapărat produsul ei preferat, cât mai ales furnizorul de apă al familiei regale britanice de ani de zile, calitatea produsului fiind verificată şi asigurată constant.

image

Dar, în ceea ce priveşte alţi membri ai familiei regale britanice, ei ce-şi iau cu ei în timpul călătoriilor pe patru roţi? Se pare că Regina Elisabeta a II-a cere să aibă la drum tot timpul o pătură disponibilă, astfel încât monarhul de 92 de ani să nu sufere nicio secundă de frig.

Mai mult, obiceiul de a sta în maşină cu o păturică pe genunchi îl are, mai nou, şi Kate, care a putut fi văzută cu un pled albastru pe picioare când a mers, însoţită de Regină ce-i drept, la biserica Crathie, luna trecută.

image


Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry, în armată  jpeg
FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum  foto   GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia   GettyImages 1241981523 jpg
Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (1) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Amalia in turneu in Caraibe   Curacao   pagina oficiala (1) jpg
Printul Edward profimedia 0722891474 jpg
Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}