Kate Middleton, apariție spectaculoasă în roșu. Prințesa de Wales a radiat la evenimentul BAFTA

31 ianuarie, 2023
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg

Roșul chiar este culoarea sa. Prințesa de Wales a furat toată atenția la Gala BAFTA la care a participat alături de soțul său, Prințul moștenitor William.

Desigur, Kate Middleton are o garderobă mult mai sobră de când a preluat titlul de Prințesă de Wales. Acum se afișează întocmai ca o regină, cel mai des, în ținute uni.

Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (10) jpg

De data aceasta, a ales roșul, o culoare statement care îi scoate în evidență silueta și castaniul superb al părului. Apariția sa a fost de-a dreptul ravisantă, cu costumul format din pantaloni largi și taior, cu un decolteu îndrăzneț. A purtat pantofi cu toc roșii, dar și clutch roșu.

Roșul nu a lipsit nici din ținuta Prințului William, care a optat pentru cravată în această culoare, costum bleumarin și cămașă albă. Au fost un cuplu de milioane și de data aceasta, la evenimentul găzduit luni la Londra de Fundația Regală pentru educație timpurie BAFTA.

Prințesa de Wales în vârstă de 41 de ani a optat pentru eleganța unui costum Alexander McQueen, unul dintre designerii săi preferați. Taiorul asimetric costă 2290 de dolari, pantalonii largi au un preț de 890 de dolari, poșeta este de la Miu Miu, iar pantofii din piele întoarsă sunt Gianvito Rossi. Nici bijuteriile nu au fost lăsate la voia întâmplării. Kate Middleton nu s-a despărțit nici de data aceasta de minunatul inel cu safire și diamante ce a aparținut Prințesei Diana și care este estimat la o sumă fabuloasă. Însă la capitolul cercei, Kate Middleton nu obișnuiește să dea o avere, ci preferă bijuteriile foarte accesibile la preț.

Pentru acest eveniment, a optat pentru cercei lungi, foarte prietenoși cu bugetul, prețul lor nu depășește 100 dolari!

Ei sunt de la Chalk, iar creatoarea lor s-a declarat uimită s-o vadă pe prințesă purtându-i. Ei bine, aceștia au și o poveste interesantă, designul lor este inspirat din arhitectura Royal Opera House.

Seara de gală a marcat lansarea campaniei inițiată de Prințesa de Wales: ”Ne formăm ca oameni”.

Kate Middleton este foarte atașată de acest proiect, despre care a spus: ”Primii 5 ani din viață sunt cruciali în dezvoltarea persoanelor, ei definesc adultul de mai târziu.” Prințesa de Wales, care este mamă a trei copii, menționează educația ca elementul definitoriu în primii ani de viață.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg