Kate Middleton are cancer! Prințesa a făcut chiar ea anunțul, într-un video emoționant

22 martie, 2024

Confirmând ceea ce bănuia multă lume, Prințesa de Wales a anunțat în această seară că a fost diagnosticată cu cancer și că urmează un tratament de chimioterapie „preventivă”.

Screenshot 2024 03 22 202527 png

Într-un mesaj video extrem de emoționant, filmat miercuri la Windsor, Kate Middleton a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer în urma operației abdominale și că vestea a venit ca un „șoc uriaș” și că ea și William „au făcut tot ce ne stă în putință pentru a procesa și gestiona acest lucru în privat, de dragul familiei”.

Așa cum a declarat chiar ea, cancerul i-a fost descoperit în urma unor teste, după ce prințesa a suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la The London Clinic, în ianuarie. Palatul Kensington a spus că nu va împărtăși detalii despre ce tip de cancer are prințesa sau în ce stadiu este și a cerut oamenilor să nu speculeze.

„Au fost câteva luni incredibil de grele pentru întreaga noastră familie, dar am avut o echipă medicală fantastică care a avut mare grijă de mine, cărora le sunt atât de recunoscătoare. În ianuarie, am fost supusă unei operații abdominale majore la Londra și la acea vreme se credea că starea mea nu este canceroasă. Operația a avut succes. Cu toate acestea, testele efectuate după operație au constatat prezența cancerului. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit că ar trebui să urmez un curs de chimioterapie preventivă și acum sunt în fazele incipiente ale acestui tratament”, spune Kate.

Screenshot 2024 03 22 202513 png

Vorbind cu o voce gravă, de pe o bancă înconjurată de narcise și flori de primăvară, Kate a mai spus că „mi-a luat timp să le explic totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod potrivit pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine. Așa cum le-am spus și lor, sunt bine și devin mai puternică în fiecare zi, concentrându-mă pe lucrurile care mă vor ajuta să mă vindec, atât în mintea, trupul, cât și în spiritul meu. Să-l am pe William lângă mine este, de asemenea, o mare sursă de confort și liniștire. La fel și dragostea, sprijinul și bunătatea care au fost arătate de mulți dintre voi. Înseamnă atât de mult pentru noi doi”.

„Sperăm că veți înțelege că eu și familia mea avem nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar deocamdată trebuie să mă concentrez pe recuperarea mea completă. În acest moment, mă gândesc și la toți cei ale căror vieți au fost afectate de cancer. Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rugăm să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri”, și-a terminat prințesa discursul deosebit de emoționant.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg