Kate Middleton, așa cum n-ai mai văzut-o de mult: într-un mini îndrăzneț, cu vedere la picioare

22 noiembrie, 2023

Kate Middleton și Prințul William au fost cei care i-au întâmpinat ieri la Londra pe președintele Coreei de Sud și pe Priam Doamnă. Cea care a strălucit cu adevărat a fost Prințesa de Wales, care a arătat ca o adevărată regină!

Kate Middleton apariție 21 noiembrie (1) jpg

Kate Middleton a arătat absolut ravisant îmbrăcată într-o rochie mini cu capă roșie, în valoare de 3.000 de lire sterline de la Catherine Walker, în timp ce s-a alăturat Prințului William, Regelui Charles și Reginei Camilla la întâlnirea de ieri cu președintele și prima doamnă a Coreei de Sud.

Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, a avut părul prins într-un coc elegant și a optat pentru un machiaj glamour, inclusiv un smokey eye.

Pentru a-și completa ținuta, Kate Middleton a încălțat pantofi Gianvito Rossi, iar la ținuta ei roșie a asortat și o pălărie Jane Taylor. În privința bijuteriilor, Kate Middleton a adăugat un plus de strălucire look-ului cu o pereche de cercei ovali cu safire și diamante ai Prințesei Diana, care se asortează perfect cu inelul ei de logodnă. 

În imaginile surprinse de fotografi, Prințul William și Kate Middleton au mers cu o mașină elegantă la întâlnirea cu președintele Yoon Suk Yeol și cu soția sa, Kim Keon Hee, la hotelul lor din centrul Londrei, înainte de a-i însoți la o recepție la Palatul Buckingham, unde s-au văzut și cu Regele Charles și Regina Camilla. 

Ulterior, Kate Middleton, Prințul William, președintele Coreei de Sud și Prima Doamnă, dar și Regele Charles și Regina Camilla s-au bucurat de o plimbare neașteptată, cu caleașca. 

Săptămâni întregi de pregătiri au stat la baza ceremonialului oficial de primire pe Horse Guards, peste 1.000 de soldați și 230 de cai au luat parte ieri la festivități, pentru această ocazie. 

Mai multe detalii despre ținuta lui Kate Middleton

Kate Middleton a purtat o rochie de palton similară în mai multe ocazii, inclusiv în timpul concertului ei de colinde de Crăciun de la Westminster Abbey în 2021. Ea a îmbrăcat o versiune neagră a aceleiași rochii la înmormântarea Prințului Philip.

Pantofii sunt, de asemenea, favoriții prințesei, care are acest model pe șase culori. 

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg