Kate Middleton, așteptată la un mare eveniment sportiv! Ce se întâmplă dacă Prințesa de Wales va lipsi

30 iunie, 2024

Kate Middleton se află în recuperare și face chimioterapie preventivă, după ce a fost diagnosticată cu cancer!

Printesa Kate Middleton la Wimbledon 2022   profimedia 0706359563 jpg

Prințesa de Wales este o mare fană a tenisului și participă în mod regulat la Wimbledon, dar nu se știe încă dacă va lua parte la turneul din acest an, pe fondul tratamentului său împotriva cancerului.

Recent, președintele All England Club, Debbie Jevans, a confirmat că "sunt flexibili" în ceea ce privește persoana care va prezenta trofeele în timpul finalei, dacă Kate Middleton nu va putea participa. Prințesa iese în mod tradițional pe Centre Court pentru a prezenta trofeele câștigătorilor finalei masculine și feminine, în calitate de patroană a All England Lawn Tennis and Croquet Club (AELTC).

Debbie Jevans a declarat pentru Telegraph Sport: "Sperăm că Prințesa de Wales va putea prezenta trofeele în calitate de patron al clubului, dar sănătatea și recuperarea ei este prioritară. Nu știm altceva. Tot ce am spus este că vom lucra cu ea și îi vom oferi cât mai multă flexibilitate posibil".

Ea a adăugat: "Nu știu cine ar prezenta trofeele ca o alternativă - este ceva de luat în considerare mai aproape de eveniment, dacă este necesar. Rămânem flexibili. Când vom afla, ne vom gândi la ceea ce este corect să facem."

Vestea vine la doar câteva săptămâni după ce Prințesa de Wales a împărtășit noi declarații emoționante despre tratamentul său, spunând că "face progrese bune", dar "există zile bune și zile rele".

Kate Middleton a adăugat că speră "să se alăture câtorva angajamente publice în timpul verii", în timp ce "în egală măsură știu că nu am ieșit încă din afara pericolului". La 15 iunie, Kate Middleton a avut prima apariție publică de la confirmarea diagnosticului de cancer în martie, participând la Trooping the Colour alături de familia sa.

Kate Middleton, mare fan al tenisului

Pasiunea lui Kate Middleton pentru tenis datează de ani buni, ea a participat la Wimbledon încă dinainte de căsătoria cu Prințul William.

În timpul unei apariții într-un documentar BBC, în 2017, Kate Middleton a spus: "Am urmărit Wimbledon, a fost o parte importantă din copilăria mea. Este o parte prin excelență a verii engleze și cred că îi inspiră cu adevărat pe tineri, pe mine însămi, m-a inspirat când eram mai tânără să mă implic în joc. Nici asta nu s-a schimbat, cred că asta e atât de minunat."

Rareori a lipsit de la turneu, cu excepția anului 2013, când nu a putut asista la prima victorie a lui Andy Murray la Wimbledon, deoarece era însărcinată cu Prințul George la acea vreme.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
William și Bill Gates, Profimedia jpg
FotoJet Danezi jpg
Hussein și Rajwa PNG
Prințesa Alexia a Olandei, GettyImages jpg
Caroline de Monaco și primul ei soț, Philippe Junot 2 profimedia 0220277682 jpg
Regele Juan Carlos in Emirate  GettyImages 106805055 jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein foto Instagram png
FotoJet Costner Diana  jpg
Farah Pahlavi   profimedia 0443541152 jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Meghan Markle și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Regele Felipe și Regina Letizia Foto Profimedia (6) jpg
Peter Philips, Zara Tindall si Meghan Markle   Zara Tindall si Meghan Markle   GettyImages 1241073099 (4) jpg
Prințesa Leonor a Soaniei Foto GettyImages (5) jpg
Prințesa Anne, GettyImages (1) jpg
Sophie Windsor și Prințesa Beatrice profimedia 0883623568 jpg
Regele Willem Alexander pilot   Ministerul Apararii din Olanda, Casa Regala olandeza (3) jpg