Kate Middleton avertizată de doctori: izolarea din cauza bolii îi poate afecta psihicul

27 februarie, 2024

Prințesa de Wales se află în prezent într-o perioadă dificilă de recuperare după operația abdominală din ianuarie, la domiciliul familiei din Windsor.

Și, în ciuda grijii pe care i-o poartă cei apropiați, experții dezvăluie că procesul îndelungat de recuperare poate avea efecte asupra psihicul său.

Kate Middleton, în vizită la o univeritate pe 11 octombrie (8) jpg

Mike Laauwe, fondatorul organizației Positive Thinking Mind, a subliniat aspectul psihologic al recuperării lui Kate într-un interviu exclusiv pentru GB News. „Izolarea impusă de recuperarea medicală poate cântări foarte mult, în ciuda sprijinului celor dragi”, a declarat acesta, subliniind impactul emoțional care însoțește vindecarea fizică.

În plus, apropiații familiei regale, citați de presa britanică, au împărtășit informații despre starea actuală a lui Kate Middleton, menționând dificultatea cu care se confruntă soția lui William în adaptarea la un stil de viață sedentar.

„Pe de o parte, e plăcut să te odihnești, dar să stai și să-i privești pe ceilalți cum își fac treaba poate fi frustrant”, a dezvăluit o sursă pentru OK! UK. Este bine cunoscută, de fapt, înclinația prințesei către implicarea activă atât în viața publică, cât și în cea personală.

Pe măsură ce Kate traversează această perioadă de repaus forțat, sentimentul general rămâne unul de rezistență din partea ei și de anticipare din partea publicului, nerăbdător să o vadă pe cea mai populară prințesă revenind la viața publică.

Chiar și așa, Prințesa de Wales „trebuie să mențină un oarecare echilibru” atunci când se întoarce la îndatoririle regale, a susținut un expert în sănătate mintală citat de Daily Mail.

Terapeuta britanică Sophie Cress, citată de GB News, a explicat: „Cel mai probabil, Kate o va lua ușor când se va întoarce la responsabilitățile sale regale, dând prioritate lucrurilor care se potrivesc energiei și sănătății ei în acel moment. Din punct de vedere psihologic, este esențial ca prințesa să-și mențină autonomia și sentimentul de control asupra programului ei, pe măsură ce se întoarce la îndatoririle sale”.

Experta a continuat spunând că este „esențial” ca Kate să mențină un echilibru între „bunăstarea ei fizică și cea emoțională”, atunci când se întoarce la muncă.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg