Kate Middleton, ca o zână în roșu: prințesa a fost o prezență tonică la un eveniment pentru copii

18 ianuarie, 2023

Prințesa de Wales a arătat mai binedispusă ca niciodată în timpul unei vizite pline de veselie și culoare, la o creșă din Londra.

Kate Middleton GettyImages 1246323864 jpg

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a cucerit audiența în ținuta ei tonică, alcătuită dintr-un pulover roșu și o fustă asemănătoare, în valoare de 1.600 de lire sterline, de la Gabriela Hearst și o haină din păr de cămilă Massimo Dutti, ediție limitată, în valoare de 349 de lire sterline, pe care a purtat-o pentru prima dată în 2020.

Prințesa și-a completat ținuta cu o pereche de cizme negre înalte până la genunchi și i-a  întâmpinat cu zâmbetul pe buze pe membrii personalului de la creșă, înainte de a se așeza să se joace și să vorbească cu copiii.

Aceasta este a doua apariție oficială a lui Kate Middleton din anul 2023 și din momentul în care cumnatul ei, Prințul Harry, a făcut valuri cu dezvăluirile bomă din cartea lui de memorii, Spare, unele care au lovit mai ales în familia ei și-a lui William.

Toată lumea așteaptă o replică serioasă din partea familiei regale britanice la adresa dezvăluirilor bombă ale Prințului Harry.

Cumva, aceasta a venit cu ocazia primului eveniment regal pe anul 2023 al lui Kate Middleton și-al Prințului William. Ok, ce-i drept, replica a fost pentru cei care au urechi să audă și minte să priceapă, dar aluzia a fost evidentă.

Kate Middleton a fost auzită spunând că „terapia nu funcționează pentru unii oameni”, în timp ce a interacționat cu voluntarii de la noul Spital Universitar Regal din Liverpool.

Remarca ei vine după ce Prințul Harry a susținut în cartea sa, Spare/Rezervă, că Prințul William se temea că terapia i-a „spălat creierul” fratelui său mai mic.

Harry a declarat într-o emisiune TV din SUA că, în momentul în care a început să facă terapie, a fost ca și cum el și familia lui „au început să vorbească limbi diferite”.

„Nu m-au putut înțelege”, s-a plâns Prințul Harry legat de acest subiect, una dintre multele dezvăluiri explozive din cartea sa de memorii.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
Printesa Ingrid Alexandra a Norvegiei   Instagram (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}