Kate Middleton crede puternic într-un remediu natural în lupta cu cancerul. Despre ce este vorba

23 iulie, 2024

N-ai zice că Prințesa de Wales este genul care apleacă urechea la remediile alternative în tratarea bolilor.

Dar cu siguranță că nu vorbim, în cazul ei, de leacurile băbești, ci de o abordare de bun simț a puterii de vindecare a naturii.

Kate Middleton foto Instagram

Într-o postare rară pe Instagram, care susține crearea unui nou parc în cadrul Muzeului de Istorie Naturală din Londra, parc dedicat mediului, Kate Middleton a vorbit și despre acest aspect. „Cred în puterea naturii de a ne sprijini dezvoltarea și bunăstarea, aducându-ne atât bucurie, cât și ajutându-ne să ne menținem sănătoși din punct de vedere fizic, mental și spiritual”.

Mai mult, un prieten apropiat al familiei de Wales a dezvăluit că Middleton a crezut dintotdeauna în importanța aerului proaspăt: „Plimbările pe plajă și în mediul rural au fost întotdeauna mângâierea ei, iar asta s-a întâmplat mai mult ca niciodată în ultimele luni”.

Credința prințesei în efectele benefice ale aerului curat

În timpul pauzei pe care a luat-o de la aparițiile publice pentru a urma un tratament preventiv împotriva cancerului, Kate Middleton a fost văzută plimbându-se deseori în natură alături de Prințul William și copiii lor, Prinții George, Charlotte și Louis. În plus, prințesa își face timp și pentru plimbări solitare în pădure, doar cu câinii ei, profitând de aceste ocazii și pentru a face noi fotografii în natură.

Chiar dacă unii îi pot pune la îndoială convingerile, credința neclintită a prințesei în efectele benefice ale aerului curat și ale activităților în aer liber demonstrează angajamentul ei în a găsi confort fizic și psihic în această perioadă extrem de grea pe care este nevoită să o traverseze.

Până la urmă, activitatea fizică moderată combină cu peisajul natural și cu aerul curat sunt elemente bine cunoscute pentru efectele lor împotriva stresului, cel responsabil pentru denaturarea stării noastre de sănătate.

Kate Middleton bicicleta profimedia 0633221509 jpg

Iar, în cazul Prințesei de Wales, orice ajutor pe lângă cel al medicinei clasice este unul binevenit în lupta ei cu cancerul.

Foto: getty images, profimedia, instagram



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg