Kate Middleton, cu degetele bandajate la apariția de astăzi! Ce a pățit și de ce a vizitat o închisoare

12 septembrie, 2023

Kate Middleton a vizitat astăzi 12 septembrie, o închisoare care găzduiește peste 1.000 de infractori. A surprins când a apărut cu degetele de la mâna dreaptă bandajate, se pare că s-a rănit când se juca cu copiii ei!

Kate Middleton (28) jpg

Kate Middleton, în calitate de Prințesă de Wales, a făcut o vizită surpriză la o închisoare unde a discutat cu deținuții despre dependențele lor. Ea a mers la HMP High Down din Surrey în această dimineață, ca parte a activității sale cu fundația The Forward Trust.

Kate Middleton a aflat despre activitatea pe care organizația o desfășoară în interiorul închisorii de categoria C, care are peste 1 000 de deținuți, pentru a-i sprijini pe cei care se confruntă cu diferitele dependențe.

Apariția ei a fost una cât se poate de surprinzătoare, Kate Middleton a apărut îmbrăcată într-un costum Alexandrer McQueen de culoare închisă, la care a asortat cu un colier cu inițialele G, C și L . A surprins însă căci are două degete de la mâna dreaptă lipite cu bandă adezivă. Se pare că Prințesa de Wales s-a accidentat în timp ce sărea pe trambulină cu copiii ei, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Este o "rană minoră, nimic grav", a spus Kate Middleton, care nu a fost împiedicată de accidentare să dea mâna cu cei care au întâmpinat-o la închisoare. 

În cadrul vizitei, Kate Middleton a avut ocazia de a experimenta cum este pentru unii membrii ai familiilor să viziteze o rudă în închisoare, începând cu procedurile de securitate pe care trebuie să le parcurgă vizitatorii. Ea a auzit despre impactul pe care acest lucru îl are asupra familiilor și a aflat despre eforturile recente pe care HMP High Down le-a depus pentru a face din această experiență una mai pozitivă, în special pentru copii.

Pentru a avea o experiență completă, s-a alăturat vizitatorilor care erau verificați de câinele de detectare a drogurilor, Penny, și i s-a arătat reacția câinelui atunci când găsește ceva. Kate Middleton a spus: „Uimitor. Este incredibil, este foarte calm și controlat. Nu este intimidant".

De asemenea, ea a stat de vorbă cu deținuți pentru a afla cum fundația The Forward Trust i-a ajutat. Printre acestea se numără The Bridge, un program intensiv bazat pe abstinență; Stepping Stones, o intervenție de intensitate mică și medie pentru cei al căror consum de alcool sau droguri se află la niveluri dăunătoare sau dependente; și Family Ties, un curs de ateliere de lucru axat pe restabilirea unei comunicări sănătoase și a încrederii între cei dragi.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg