Kate Middleton, cu o coafură perfectă, într-o apariție nouă

Prințul William mărturisea odată că soția sa are nevoie de foarte mult timp pentru a-și coafa podoapa capilară, iar rezultatul muncii stiliștilor s-a văzut cel mai bine astăzi, când ducesa a apărut alături de soțul ei, Prințul William, și de fratele acestuia, Harry, la un eveniment organizat de o fundație ce sprijină sănătatea mentală, în Londra.

kate middleton GettyImages-631874752
Kate Middleton, astăzi

Ba, mai mult, la această nouă a apariție a sa, Kate a afișat un păr cu un volum mai bogat decât de obicei și bretonul coafat într-un mod nou, look care o face să arate și mai atrăgătoare decât până acum.

Ducesa în vârstă de 35 de ani a purtat pentru această ocazie o rochie midi cu imprimeu floral, semnată Erdem, în valoare de 1.050 lire sterline, la care a asortat o pereche de pantofi burgundi și un plic în aceeași nuanță.

LONDON, ENGLAND - JANUARY 17:  (L-R) Prince Harry, Catherine, Duchess Of Cambridge and Prince William, Duke of Cambridge arrive to a briefing to announce plans for Heads Together ahead of the 2017 Virgin Money London Marathon at ICA on January 17, 2017 in London, England.  Heads Together, Charity of the Year 2017, is led by The Duke & Duchess of Cambridge and Prince Harry in partnership with leading mental health charities.  (Photo by John Phillips/Getty Images)
Harry, Kate și William, în Londra
kate middleton GettyImages-631874750
Rochia i-a venit ca turnată lui Kate

Cât despre prinții Harry și William, aceștia au ales să poarte obișnuitele costume formale, lăsând-o pe Kate să strălucească la evenimentul de astăzi.

Foto: getty images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA