Kate Middleton, cum n-o vedem des! Prințesa a purtat șal Hijab la întâlnirea de la Centrul musulman

9 martie, 2023
Kate și William la Centrul musulman, 9 martie 2023, Profimedia (3) jpg

Apariție inedită! Prințesa de Wales, împodobită cu un șal Hijab, cunoscutul văl musulman purtat de femei în țările musulmane.

Kate Middleton dă dovadă de respect absolut față de cultura celorlalte popoare și astăzi, 9 martie 2023, când a mers în vizită la Centrul musulman Hayes din Londra, nu a uitat să-și acopere capul cu finul șal Hijab alb-negru pe care încă îl mai are din turneul său regal din Pakistan.

Kate și William la Centrul musulman, 9 martie 2023, Profimedia (2) jpg

Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, a mers astăzi alături de soțul său, Prințul William, pentru a-i întâlni pe oamenii implicați în strângerea de fonduri destinată victimelor cutremurelor devastatoare din Turcia și Siria. Acesta aparține unui cunoscut brand pakistanez, Élan.

Nu putem să nu remarcăm cât de frumoasă este Kate Middleton cu șalul Hijab.

Prinții de Wales au vizitat Centrul musulman Hayes, căci aici oamenii de bine au pus mână de la mână pentru a strânge ajutoare destinate victimelor cutremurelor recente din Turcia și Siria.

Șalul face parte dintr-o ținută completă musulmană, purtată de Kate Middleton în 2019, când s-a aflat în turneu regal în Pakistan. Astăzi, Prințesa de Wales a căutat să fie cât mai discretă și nu a dorit să epateze cu nimic. Din acest motiv și din respect și pioșenie pentru acțiunea caritabilă de la Centrul musulman, Kate Middleton a îmbrăcat o ținută neagră, din cap până în picioare. Rochie neagră lungă, dresuri negre mate, pantofi cu toc negri, palton negru Alexander McQueen, poșetă neagră Grace Han, care se vinde cu 3000 de euro, părul prins și pe cap superbul șal din voal, alb-negru, care-i venea de minune.

Rochia pe care a îmbrăcat-o astăzi a fost una din opțiunile sale vestimentare și în perioada în care ținea doliu după regretata Regină Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Poșeta în varianta mini este și ea una dintre favoritele prințesei, s-a afișat cu ea începând din 2020 la vreo cinci evenimente publice la care a participat.

Îndrăgiții Prinți de Wales s-au simțit minunat în Pakistan, când au vizitat țara în 2019. Atunci Kate Middleton a impresionat cu ținuta sa tradițională. Pe atunci Ducesă de Cambridge, a îmbrăcat pantalonii și tunica, fără să poarte însă șalul. Desigur, a optat pentru pantofi cu toc și s-a distrat copios întâlnindu-se cu copii, jucând crichet și colorând.

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg
Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg
accident auto prințesa diana 1 jpg