Kate Middleton, dată de gol de Sarah Ferguson după ce a încheiat chimioterapia: „Arată lumii ce...”

11 octombrie, 2024

Sarah Ferguson, Ducesa de York, care a fost diagnosticată cu cancer de sân și de piele, a apărut la emisiunea This Morning de la televiziunea britanică, unde a fost întrebată despre Kate Middleton, care a primit și ea diagnosticul de cancer la începutul acestui an.

sarah ferguson jpg

Sarah Ferguson, cunoscută și drept Fergie, a oferit noi dezvăluiri cu privire la Kate Middleton, care a terminat tratamentul de chimioterapie împotriva cancerului și continuă recuperarea. Totodată, ea și-a spus și părerea cu privire la videoclipul emoționant recent al Prințesei de Wales.

În septembrie, Kate Middleton a anunțat că și-a încheiat tratamentul de chimioterapie într-un videoclip emoționant în care a vorbit despre călătoria ei împotriva cancerului în timp ce în imagini erau arătate imagini cu soții Wales și pe copiii lor bucurându-se de timpul petrecut împreună în aer liber.

În cadrul emisiunii This Morning de la televiziunea britanică, Sarah Ferguson, Ducesa de York, a lăudat-o pe prințesă pentru că „a arătat lumii ce înseamnă să ai cu adevărat grijă de tine”. Ea a povestit, de asemenea, cum a fost „atât de mișcată” de videoclipul lui Kate Middleton care anunța sfârșitul tratamentului ei împotriva cancerului, descriind imaginile ca fiind „pur și simplu incredibile” și adăugând: „Cred că este extraordinar, ce face ea”.

Ducesa de York, care a fost diagnosticată cu cancer de piele în ianuarie, după ce anul trecut a fost tratată pentru cancer la sân, le-a spus prezentatorilor Cat Deeley și Ben Shephard: „Videoclipul realizat de prințesă a fost incredibil. Am fost atât de mișcată. A fost frumos”.

Întrebată de Shephard ce face Kate, Sarah a răspuns: „Arată lumii ce înseamnă să ai cu adevărat grijă de tine și să te iubești pentru a-i ajuta pe alții. Cred că este extraordinar ceea ce face”.

Sarah Ferguson a descris, de asemenea, modul în care Regele Charles, care a fost diagnosticat cu o formă nedeclarată de cancer în acest an, a avut empatie cu alți bolnavi de cancer. „Îmi place când Regele a mers la Cancer Research UK în aprilie și chiar s-a așezat pe canapea”, a spus ea. 

De curând, Sarah Ferguson, fosta soție a Prințului Andrew, a vizitat sediul organizației caritabile Prevent Breast Cancer, al cărei nou patron este, în Wythenshawe, Manchester.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina mary și Regele Frederick Foto Profimedia jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Ducele și Ducesa de Edinburgh în Malta, Profimedia (1) jpg
Bulandra (1) jpg
Prințesa Beatrice la petrecerea  Chiltern Firehouse , Profimedia (3) jpg
Împărăteasa Michiko   profimedia 0863486538 jpg
Melania și Donald Trump, Regele Charles, Regina Camilla, Profimedia (2) jpg
Prințesa Ingrid Alexandra în armată, Instagram (2) jpg
Prințesa Diana, Prințul Charles, Camilla Parker Bowles  foto   Profimedia jpg
Printesa Mette Marit la 51 de ani si Printul Haakon   Casa Regala norvegiana (1) jpg
Alina Maria a României și Nicolae foto personale 4 jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte la Trooping the Colour 2024   profimedia 0881836480 jpg
Regina Mary și Regele Frederik Foto Profimedia (8) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (9) jpg
Kate și Elisabeta, Profimedia (2) jpg
Principesa Sofia in Tara Motilor in Apuseni   FOTO Casa Majestății Sale (4) jpg
Kate Middleton înmormântare Prințul Philip foto Getty Images (2) jpg
Printesa Caroline de Monaco si Printul Charles al Marii Britanii, anii 1970   Getty Images jpg