Kate Middleton, definiția eleganței. Prințesa de Wales și mezinul său au captat atenția, de Crăciun

26 decembrie, 2022
Prinții de Wales, profimedia 0746500625 jpg

O parte din membrii familiei regale s-au reunit în mod tradițional la Sandringham, reședința regală de Crăciun.

Și au mers cu toții la biserică, într-o mult așteptată și la fel de tradițională paradă. Charles a condus familia pentru prima dată în calitate de rege al Marii Britanii. Este o ieșire istorică și, totodată, prima fără Maiestatea Sa Elisabeta a II-a.

De departe cei mai carismatici membri regali au fost Prințesa de Wales și mezinul Louis, care au captat atenția tuturor, și de data aceasta.

Kate și Louis profimedia 0746502073 (1) jpg

Kate Middleton a fost din nou definiția eleganței. A ales pentru ziua de Crăciun un palton lung, olive, pe corp, cizme maro de piele întoarsă și pălărie în aceeași nuanță cu haina. Dar Prințul Louis a fost absolut spectaculos, îmbrăcat în pantaloni scurți, șosete lungi și un paltonaș adorabil. Micuțul a făcut deliciul tuturor iarăși, fiindcă este un adevărat ștrengar imprevizibil. Mezinul Prințului William și al lui Kate Middleton a fugit, a vorbit cu lumea, și-a căutat frații, dar a fost surprins și liniștit, de mână cu mama sa.

Frații săi mai mari sunt deja familiarizați cu protocoalele regale și și le-au asumat foart bine chiar dacă au 9 și respectiv 7 ani: Prințul George și Prințesa Charlotte.

Micuța prințesă a venit cu paltonul său roșu cu care s-a asortat atât de bine cu mama sa în seara concertului de colinde. Iar George este leit tatăl său, Prințul William, și au avut chiar costume asemănătoare în ziua de Crăciun.

Regele Charles și regina consoartă Camilla nu i-au scăpat din ochi pe micuți, mai ales pe Prințul Louis, care este imprevizibil. Acesta este foarte atașat de bunicul său, ne amintim celebra scenă din vară, de la Jubileul de Platină, când mezinul Prinților de Wales nu se putea liniști pe scaun fiindcă voia la bunicul, Charles l-a chemat și el bucuros i s-a așezat în brațe.

printul louis jubileu getty (3) jpg

Regele Charles s-a evidențiat în ziua de Crăciun cu un pardesiu bej și o umbrelă-baston foarte elegantă. Și soția sa a mers cu umbrela. Camilla a optat pentru un palton bleumarin și pălărie cu un design interesant.

La Biserica St Mary Magdalene din Sandringham au mai fost prezenți Prințesa Eugenie și soțul Jack Brooksbank, Prințesa Beatrice și soțul, Contesa de Wessex cu fiica sa Lady Louise Windsor, două prezențe diafane și foarte elegante, Zara și Mike Tindall.

Publicul strâns la Sandringham a fost foarte fericit să-i vadă pe membrii regali, care au făcut baie de mulțime.

Cea mai degajată a fost, ca de fiecare dată, Kate Middleton, care vorbește cu oamenii, îi ascultă și acceptă să facă fotografii. Și Prințul William s-a oprit și a vorbit cu oamenii. Kate Middleton și Prințul Louis au primit și cadouri de la oamenii încântați că-i văd acolo.

Este un moment important, de consolidare a relațiilor, căci lucrurile sunt într-o continuă schimbare la Casa Regală, după 70 de stabilitate și echilibru oferite de regretata regină Elisabeta a II-a, care s-a stins pe 8 septembrie 2022.

În ciuda documentarului ”Harry&Meghan”, care a încercat să pună Casa Regală într-o lumină proastă, se pare că popularitatea Prinților de Wales rămâne neschimbată.

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
Printesa Ingrid Alexandra a Norvegiei   Instagram (2) jpg
FotoJetKatesiCamilla jpg
harry - kate
Dubluri Kate și William jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert Adăpost animale7 jpg
Prințesa Eugenie   GettyImages 1449555748 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}