Kate Middleton, despre trecutul ei de chelneriță, înainte să-l cunoască pe William: "Eram groaznică!"

22 martie, 2023

Da, înainte să devină soția Prințului William, Kate Middleton a fost o britanică ca oricare alta și-a avut joburi sezoniere pentru a se întreține. 

Kate Middleton William facultate profimedia 0221704226 jpg

În 2019, Prințesa de Wales a vorbit despre experiența ei de chelneriță în specialul TV de Crăciun A Berry Royal Christmas.

În timpul unui segment din emisiune, Mary Berry, gazda show-ului, a pregătit un cocktail fără alcool, pe care l-a oferit, apoi, lui Kate pentru a-l servi invitaților din platoul de filmare.

Kate Middleton i-a spus, apoi, prezentatoarei: „Îmi amintește de vremurile mele din facultate când făceam un pic pe chelnerița”. Când a fost întrebată dacă se pricepea la acest job, Kate Middleton a răspuns râzând: „Nu, am fost groaznică!”.

Este deja binecunoscut faptul că Prinții de Wales s-au întâlnit pentru prima dată ca studenți la Universitatea St Andrews, în anul 2001. Kate a dezvăluit în alte interviuri din trecut că Prințul William obișnuia să o impresioneze prin felul în care gătea. „În perioada în care eram la facultate, obișnuia să gătească tot felul de mese. Cred că atunci a încercat să mă impresioneze! Prepara sos bolognese și alte lucruri de genul ăsta.”

După ce Kate Middleton a absolvit Universitatea St. Andrews, în 2005, a avut două joburi obișnuite înainte de a se logodi cu Prințul William. Mai întâi, Kate a lucrat pentru afacerea familiei ei, Party Pieces, care vinde accesorii pentru petreceri. Apoi, actuala Prințesă de Wales și-a luat un job part-time ca furnizor de accesorii pentru retailerul britanic Jigsaw. „Furnizor de accesorii” sună impresionant pentru un job la debut de carieră, dar, în realitate, Kate era mai degrabă un asistent personal. Sarcinile ei de serviciu includeau îndatoriri simple, precum să facă comisioane și să aducă ceai și gustări celor care se ocupau de ședințe foto.

Kate, care a rămas la Jigsaw până în noiembrie 2007, n-a lăsat statutul ei de regalitate prin asociere să-i schimbe atitudinea la job, foștii ei colegi amintindu-și că viitoarea soție de prinț a fost foarte prietenoasă cu ei.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg