Kate Middleton, despre trecutul ei de chelneriță, înainte să-l cunoască pe William: "Eram groaznică!"

22 martie, 2023

Da, înainte să devină soția Prințului William, Kate Middleton a fost o britanică ca oricare alta și-a avut joburi sezoniere pentru a se întreține. 

Kate Middleton William facultate profimedia 0221704226 jpg

În 2019, Prințesa de Wales a vorbit despre experiența ei de chelneriță în specialul TV de Crăciun A Berry Royal Christmas.

În timpul unui segment din emisiune, Mary Berry, gazda show-ului, a pregătit un cocktail fără alcool, pe care l-a oferit, apoi, lui Kate pentru a-l servi invitaților din platoul de filmare.

Kate Middleton i-a spus, apoi, prezentatoarei: „Îmi amintește de vremurile mele din facultate când făceam un pic pe chelnerița”. Când a fost întrebată dacă se pricepea la acest job, Kate Middleton a răspuns râzând: „Nu, am fost groaznică!”.

Este deja binecunoscut faptul că Prinții de Wales s-au întâlnit pentru prima dată ca studenți la Universitatea St Andrews, în anul 2001. Kate a dezvăluit în alte interviuri din trecut că Prințul William obișnuia să o impresioneze prin felul în care gătea. „În perioada în care eram la facultate, obișnuia să gătească tot felul de mese. Cred că atunci a încercat să mă impresioneze! Prepara sos bolognese și alte lucruri de genul ăsta.”

După ce Kate Middleton a absolvit Universitatea St. Andrews, în 2005, a avut două joburi obișnuite înainte de a se logodi cu Prințul William. Mai întâi, Kate a lucrat pentru afacerea familiei ei, Party Pieces, care vinde accesorii pentru petreceri. Apoi, actuala Prințesă de Wales și-a luat un job part-time ca furnizor de accesorii pentru retailerul britanic Jigsaw. „Furnizor de accesorii” sună impresionant pentru un job la debut de carieră, dar, în realitate, Kate era mai degrabă un asistent personal. Sarcinile ei de serviciu includeau îndatoriri simple, precum să facă comisioane și să aducă ceai și gustări celor care se ocupau de ședințe foto.

Kate, care a rămas la Jigsaw până în noiembrie 2007, n-a lăsat statutul ei de regalitate prin asociere să-i schimbe atitudinea la job, foștii ei colegi amintindu-și că viitoarea soție de prinț a fost foarte prietenoasă cu ei.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg
Printese si regine cu probleme de sanatate si cumpene   Casa Regala jpg
Margareta a României cu surorile Sofia și Maria Facebook jpg
Harry, Charles, Peter Phillips, Anne, Andrew și Edward la înmormântarea Reginei în 2022, GettyImages jpg
pippa kate jpeg