Kate Middleton dezvăluie că Prințesa Charlotte îi calcă pe urme! Ce pasiune au mama și fiica?

4 decembrie, 2023

Kate Middleton a dezvăluit că fiica ei în vârstă de 8 ani, Prințesa Charlotte, ia lecții de pian la fel ca ea, în copilărie!

Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg

Prințesa Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a abordat subiectul în timp ce vorbea cu pianistul Lang Lang la Royal Variety Performance de la Royal Albert Hall, joi seară, potrivit revistei Hello Magazine

Kate Middleton a participat la eveniment alături de Prințul William, precum și de Prințesa Moștenitoare Victoria și Prințul Daniel al Suediei, care au efectuat o vizită în Marea Britanie săptămâna trecută.

"Am vorbit despre Charlotte. Alteța Sa Regală a vorbit despre cum cântă Charlotte la pian, sunt sigură că este bună", a declarat celebrul pianist. "Alteța Sa Regală mi-a spus că i-a spus prințesei Charlotte 'Hei, uite, dacă exersezi mult poți fi ca el'. "

Lang Lang, în vârstă de 40 de ani, s-a numărat printre artiștii care au cântat joi seară la strălucitoarea strângere de fonduri anuală a Royal Variety Charity și a performat la clape alături de o tânără pe nume Lucy. Lucy, în vârstă de 13 ani, este oarbă și autistă și a câștigat primul sezon al emisiunii de concursuri muzicale The Piano la începutul acestui an. Lang Lang este jurat în cadrul emisiunii și a declarat că prințesa Kate Middleton l-a întrebat despre munca lor în echipă.

"Alteța Sa Regală mă întreba de cât timp exersăm împreună și cum am descoperit-o pe Lucy", a spus el, potrivit Hello! "Vorbeam despre cum am găsit-o în gara din Leeds, despre cum totul s-a întâmplat în mod magic și despre cât de fericit sunt să mă joc cu ea."

Spectacolul Royal Variety Performance nu a fost prima dată când Prințesa Kate Middleton și Prințul William au văzut-o pe Lucy cântând. Adolescenta a cântat la pian și la Concertul Încoronării de la Castelul Windsor, care a avut loc în timpul weekend-ului de încoronare a regelui Charles, în luna mai. Interesul pentru muzică pare să fie prezent în familia regală, iar Prințesa Charlotte și prințul George, în vârstă de 10 ani, au fost văzuți dansând în primul rând la Concertul de încoronare. Cel mai mic copil al lui Kate și William, Prințul Louis, în vârstă de 5 ani, nu a fost alături de ei, deoarece petrecerea era la o oră mult prea târzie pentru el.

Prințesa Charlotte a fost văzută cântând împreună cu Katy Perry la interpretarea piesei "Roar" de la locul ei din loja regală, iar noile comentarii ale mamei sale despre practica ei la pian fac trimitere la un hobby pe care îl împărtășesc amândouă.

Prințesa de Wales a făcut dezvăluiri despre talentului micuței la pian de două ori în ultimii doi ani.

Classic FM a relatat și că Prințesa Kate Middleton a fost foarte implicată în copilărie în ceea ce privește muzica, căci a luat lecții de pian, flaut și a mers și la cor. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg