Kate Middleton, dezvăluire intimă din relația sa. Unde s-a ajuns, după 11 ani de căsnicie?

3 februarie, 2023
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg

Kate Middleton alcătuiește împreună cu Prințul William unul dintre cele mai frumoase cupluri ale monarhiei britanice, din toate timpurile.

Și chiar dacă Prințul William nu a avut un model bun de înțelegere casnică, ne referim desigur la relația defectuoasă dintre părinții săi, iată că seamănă mai mult cu Regina Elisabeta a II-a, care a știut să-și gestioneze căsnicia admirabil.

Prinții de Wales sunt foarte iubitori unul cu celălalt și au un simț al umorului dezvoltat. Obișnuiesc ca în interacțiunile lor cu oamenii să facă remarci amuzante unul despre celălalt.

Superba Kate Middleton a împlinit deja 11 ani de mariaj alături de Prințul moștenitor al Tronului britanic și va fi, cu siguranță, când va veni vremea, o regină impecabilă.

Prințul William și Kate Middleton nuntă, Getty (7) jpg

Aflată în periplul său prin țară, la Leeds, Kate Middleton s-a oprit la o florărie acolo și a stat de vorbă cu florarul Neil Ashcroft. Acesta i-a sugerat că probabil va primi și ea trandafiri de la Prințul William, având în vedere că Ziua Îndrăgostiților este aproape.

Kate Middleton profimedia 0753099940 jpg

”Eu nu cred că o va face”, a spus Kate Middleton amuzată, potrivit PA Media. Oare de ce a făcut Prințesa de Wales o asemenea afirmație? Căci în trecut, a primit flori de la William. Nu-i plac trandafirii Prințului? Nu-și petrec Ziua Îndrăgostiților împreună? Nu mai obișnuiesc să serbeze acest eveniment sau ei sunt genul care serbează iubirea zilnic?

Care este tâlcul din spatele acestei afirmații, după 11 ani de mariaj?

Prințul și Prințesa de Wales au serbat Ziua Îndrăgostiților în primul an de căsătorie, în 2012. Atunci, potrivit presei, William i-a trimis soției flori și felicitare.

Lucrurile par în regulă între cei doi, ei au ieșit împreună și au fost spectaculoși la lansarea programului Shaping Us, proiect coordonat de Kate Middleton pentru dezvoltarea educației timpurii. Amândoi au arătat superb, Prințesa în roșu, iar Prințul în costum bleumarin, cu cravată roșie.

E drept, William nu prea a început anul în apele lui, căci este vizibil afectat de războiul declanșat împotriva sa de însuși fratele său mai mic, Prințul Harry.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg