Kate Middleton e atât de naturală și de competitivă! Și-a surprins fanii cu cea mai recentă apariție

17 mai, 2023

Ieri, Kate Middleton a mers în orașul Bath pentru o vizită surpriză. Prințesa de Wales a surprins cu apariția la Fundația Dame Kelly Holmes Trust.

kate middleton in bath (1) jpg

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a avut și o ținută neașteptată la vizita de la fundația Dame Kelly Holmes Trust puțin după ora 12.30. Prințesa de Wales a îmbrăcat un outfit șic, cu pantaloni albi, un tricou alb și adidași albi, la care a asortat un blazer galben strălucitor.

Kate Middleton, care e mama a trei copii, a fost în mod clar foarte bine dispusă pe tot parcursul vizitei și a fost vizibil încântată să o vadă pe Dame Kelly, dublă campioană olimpică, cea care a și întâmpinat-o la fundația din Bath.

Dame Kelly Holmes Trust este o organizație caritabilă care susține dezvoltarea tineretului, fondată pe convingerea că fiecare tânăr are nevoie de un campion. Organizația îi aduce alături pe sportivii de talie mondială și pe tineri pentru a le transmite micuților mentalitatea lor de învingători și pentru a le oferi pregătire și mentorat în viitoarea lor carieră sportivă.

În timpul vizitei sale, Kate Middleton a petrecut timp cu elevii de la școala St Katherine's School din Bristol, care participă la programul On Track To Achieve, condus de mentorul lor sportiv, medaliata cu aur la Jocurile Paralimpice, Liz Johnson.

Prințesa de Wales a aflat de la elevi despre experiențele lor personale și despre unele dintre provocările cu care se confruntă tinerii din ziua de azi, precum și despre modul în care colaborarea cu un atlet mentor i-a ajutat să își exprime mai bine emoțiile, să își dezvolte rezistența și să promoveze sănătatea mintală și bunăstarea pozitivă, scrie Hello Magazine.

Dame Kelly Holmes, președinte și fondator al organizației caritabile, a vorbit, de asemenea, despre propriile experiențe și despre modul în care acestea au inspirat-o să înființeze organizația caritabilă în 2008. Kate Middleton este renumită ca fiind sportivă și competitivă! Și de această dată Prințesa a arătat cât e de pricepută la unele jocuri sportive.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg
Printese si regine cu probleme de sanatate si cumpene   Casa Regala jpg
Margareta a României cu surorile Sofia și Maria Facebook jpg
Harry, Charles, Peter Phillips, Anne, Andrew și Edward la înmormântarea Reginei în 2022, GettyImages jpg
pippa kate jpeg