Kate Middleton, elegantă în vișiniu. Prințesa a optat pentru un costum cu pantaloni

20 ianuarie, 2023
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (2) jpg

Prințesa de Wales a fost văzută la cel mai recent eveniment public foarte elegantă, într-un costum vișiniu. Treburile sunt din ce în ce mai multe la Palat, drept urmare, Kate Middleton și Prințul William își onorează îndatoririle separat.

Prințesa de Wales s-a ocupat de un eveniment foarte important, a găzduit o recepție la Curtea Hampton joi după-masă pentru jucătorii de rugby aflați în scaune cu rotile.

Prezența lui Kate Middleton a fost, ca de fiecare dată, foarte apreciată. Diafană, elegantă și mizând mereu pe simplitate și pe conceptul ”mai puțin este mai bine”, Prințesa de Wales a îmbrăcat un costum vișiniu, format din taior și pantaloni largi, care i-a evidențiat silueta suplă. Kate Middleton a purtat și o bluză crem tricotată, dar și pantofi cu toc vișinii.

Kate Middleton, superbă în vișiniu, Getty (1) jpg

Costumul Prințesei este semnat Roland Mouret și poate fi achiziționat contra sumei de 1200 lire sterline. Accesoriile lui Kate Middleton sunt, de asemenea, discrete. Prințesa de Wales s-a afișat cu un lănțișor de aur foarte delicat peste bluza crem, cercei mici de aur și aproape nelipsitul inel de logodnă fabulos, cu safire și diamante, care a aparținut prima dată Prințesei Diana, pe vremea când era căsătorită cu actualul Rege Charles.

Kate Middleton a fost adorabilă la eveniment, foarte veselă și empatică, de parcă s-a detașat complet de atacurile Ducilor de Sussex care i-au prins în colimator pe Prinții de Wales și i-au acuzat necontenit din luna decembrie încoace, atât prin documentarul ”Harry și Meghan”, cât mai ales prin cartea ”Rezervă”, autobiografia Prințului Harry.

Potrivit Daily Mail, deși la Londra temperaturile au fost scăzute, Kate Middleton a înfruntat ieri curajoasă frigul, în această ținută destul de subțire. Nu s-a mai complicat să-și ia vreun palton sau pardesiu.

Prințesa de Wales a găzduit recepția pentru echipa de rugby a Angliei, s-a servit șampanie, iar cupa câștigată de ei la Rugby League World Cup a tronat pe una dintre mesele de la recepție.

Kate Middleton a vrut să-i felicite și să discute despre strategiile viitoare ale echipei. A vorbit cu fiecare în parte și s-a fotografiat cu sportivii.

Foto: Getty și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg