Kate Middleton este de nevăzut și negăsit: nici angajații ei nu pot intra în contact cu ea

15 martie, 2024

După scandalul pozei editate a lui Kate Middleton, speculațiile legate de ceea ce se întâmplă la palat au luat din nou avânt.

Iar întrebarea momentului este "Ce ascunde Palatul Kensington?". Și asta pentru că preocupările legate de sănătatea Prințesei de Wales sunt un teren propice pentru noi teorii ale conspirației.

Kate Middleton la recepția diplomatică, Getty (7) jpg

Chiar și reputatul jurnalist britanic Piers Morgan sugerează că Palatul ar putea încerca să ascundă ceva.

Într-o discuție cu cei de la OK UK, Piers Morgan a vorbit despre motivul pentru care Prințesa Kate s-a ocupat chiar ea de editarea pozei postate pe Instagram de Ziua Mamei, când Palatul are oameni angajați pentru asta.

„De ce Prințesa Catherine, care se recuperează după o intervenție chirurgicală abdominală, își petrece timpul lucrând pe Photoshop, făcând editări de amatori ale portretelor oficiale, când ei au angajați care să facă asta? Și, cel mai derutant dintre toate, de ce să nu editezi, în cazul acesta, și acea verighetă lipsă?”, s-a întrebat jurnalistul.

Morgan este cunoscut a fi unul dintre jurnaliștii apropiați de familia regală, cunoscând-o personal chiar și pe regretata Prințesă Diana. Jurnalistul este de părere că se întâmplă ceva foarte grav la Palat, o situație pe care casa regală încearcă s-o ascundă. 

„Mi-au ajuns la urechi niște lucruri care, chiar și pe jumătate dac-ar fi adevărate, sunt extrem de alarmante. Nu știu ce să cred și nici unul dintre noi nu știe, căci nu suntem acolo.”

În plus, o sursă apropiată familiei regale a declarat pentru US Weekly că niciunul dintre membrii personalului regal nu știe ce se întâmplă cu prințesa în vârstă de 42 de ani: „Câțiva dintre angajații vechi ai lui Kate nu au reușit să o vadă sau să vorbească cu ea și nici măcar nu au știut despre operație până când aceasta n-a fost anunțată în presă. I-a luat pe nepregătite.”

Între timp, rețelele sociale abundă în întrebări despre Kate Middleton și motivul pentru care viitoarea regină este inaccesibilă. Ce ascunde, așadar, Palatul?

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg