Kate Middleton împlinește 41 de ani. O aniversare dulce-amară pentru Prințesa de Wales

9 ianuarie, 2023

Astăzi, 9 ianuarie, Kate Middleton împlinește 41 de ani, însă aniversarea ei nu vine în cel mai bun moment pentru familia regală.

Kate Middleton GettyImages 1245633324 jpg

Este de așteptat ca prințesa să-și petreacă ziua de naștere în privat, alături de Prințul William și de cei trei copii ai lor, George, Charlotte și Louis, pe fondul unei îngrijorări generale legate de dezvăluirile făcute de cumnatul ei, Prințul Harry, în interviurile difuzate în weekend.

Este de așteptat, totuși, ca Palatul Kensington să contracareze lovitura de PR dată de Harry cu un portret aniversar al lui Kate Middleton, așa cum s-a întâmplat anul trecut, când împlinirea vârstei de 40 de ani a fost marcată cu publicarea a trei portrete speciale ale soției lui Will.

După cum bine știm, Prințul Harry a acordat două interviuri, lui Tom Bradby de la ITV1 și lui Anderson Cooper de la CBS, ambele fiind difuzate în noaptea de dinaintea zilei de naștere a lui Kate Middleton. Ca lovitura să fie completă, cartea lui de memorii, Spare/Rezerva, va fi lansată a doua zi, pe 10 ianuarie.

Printul Harry la 60 Minutes jpg

Să-și fi ales Harry acest moment al lansării special pentru a-i strica ziua cumnatei sale? N-ar fi prima dată când face asta.

Zilele acestea, am aflat că între cumnații regali a fost o animozitate continuă, care a culminat cu jigniri de toate părțile. Un nou episod povestit, săptămâna trecută, în toată presa britanică se adaugă la tot acest circ urât. 

Ei bine, se pare că Prințul William ar fi agresat-o și pe Meghan Markle, după ce aceasta i-a insultat soția în timpul unei întâlniri menite să „relaxeze atmosfera” între cumnații regali, după ce soții de Sussex s-au întors din luna lor de miere.

Prințul și Prințesa de Wales i-au invitat pe Harry și pe Meghan în apartamentul lor din Palatul Kensington, iunie 2018, la câteva săptămâni după nunta Ducilor de Sussex de la Windsor - dar discuția a luat o întorsătură urâtă după ce Meghan i-a spus lui Kate Middleton că nu-i mai merge mintea cum trebuie din cauza hormonilor (Kate tocmai îl născuse pe Prințul Louis). Expresia folosită în limba engleză a fost baby brain, în traducere aproximativă fiind creier de găină.  

William i-a spus, drept urmare, lui Meghan că este nepoliticoasă și „a arătat-o cu degetul”, completând: „Astfel de lucruri nu se fac aici”. Kate Middleton i-a răspuns, la rândul ei, cumnatei sale, foarte deranjată de remarca ei: „Nu suntem suficient de apropiate ca să vorbim despre hormonii mei”.

Rămâne de văzut dacă vom avea parte de un răspuns din partea familiei regale, o familie care nu și-a mai actualizat contul social din perioada Crăciunului. Ziua de naștere a lui Kate Middleton este un prilej bun să o facă...

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg
Printese si regine cu probleme de sanatate si cumpene   Casa Regala jpg
Margareta a României cu surorile Sofia și Maria Facebook jpg
Harry, Charles, Peter Phillips, Anne, Andrew și Edward la înmormântarea Reginei în 2022, GettyImages jpg
pippa kate jpeg
Kate Middleton foto getty images instagram jpg