Kate Middleton, în echipament militar, în tanc! Prințesa de Wales nu a mai apărut niciodată așa

9 noiembrie, 2023

Kate Middleton a uimit cu apariția de ieri, într-o uniformă specială, în tancul de luptă!

Kate Middleton (50) jpg

Kate Middleton a îmbrăcat un echipament de luptă pentru a-și face debutul într-un nou rol militar. Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a vizitat ieri The Queen's Dragoon Guards (QDG) din Norfolk pentru prima dată în calitate de colonel-șef al regimentului.

Prințesa de Wales a fost numită în această funcție de socrul ei, Regele Charles, în luna august. În timpul excursiei sale, Kate Middleton a primit o informare despre regiment din partea ofițerilor superiori și a avut ocazia de a experimenta ceea ce înseamnă viața operațională pentru militari. Sosită la Norfolk îmbrăcată într-o ținută neagră, Kate Middleton și-a schimbat ulterior ținuta cu o uniformă de antrenament militar. Ea apare chiar și într-un vehicul militar. 

De asemenea, Prințesa de Wales s-a întâlnit cu familiile personalului QDG pentru a afla despre experiențele lor și despre sprijinul social oferit de regiment.

Ea a înmânat, de asemenea, medalii de serviciu îndelungat și de bună purtare mai multor militari, iar alături de ei a ținut un moment de reculegere pentru militarii care și-au pierdut viața în timpul serviciului lor.

Sâmbătă seară va avea loc un eveniment special de comemorare a militarilor, la Royal Albert Hall din Londra, unde se așteaptă ca Prințul William și Kate Middleton să participe. De asemenea, ei și-ar putea face apariția și la slujba de duminică de la Duminica Comemorării de la Cenotaful din Whitehall.

Prințul William și-a încheiat miercuri vizita de patru zile în Singapore, pentru a susține cea de-a treia ceremonie de decernare a premiilor Earthshot Prize. Din păcate, Kate Middleton nu l-a însoțit, ea a rămas în Marea Britanie deoarece Prințul George a traversat o etapă importantă la școală, el a susținut primele examene.

„Lui Catherine îi pare foarte rău că nu poate fi aici", a spus Prințul de Wales, în vârstă de 41 de ani. „Ea îl ajută pe George să treacă prin primul său set de examene importante".

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg