Kate Middleton, îngrijorată pentru sănătatea mentală a lui William. Prințul a fost lovit de două ori

12 februarie, 2024

Kate Middleton este îngrijorată pentru sănătatea mentală a soțului ei, Prințul William, după ce acesta s-a văzut în poziția de a reprezenta singur monarhia britanică.

Kate și William, Wales, Getty (4) jpg

Inițial, Prințul William trebuia să-și ia o pauză de la îndatoririle regale pentru a avea grijă atât de Kate, în timp ce aceasta își revine după intervenția ei chirurgicală la abdomen, la casa lor din Windsor, cât și de cei trei copii ai lor.

Într-o discuție cu Fox News Digital, expertul regal Christopher Andersen a declarat următoarele: „Kate este îngrijorată de impactul psihic pe care aceste două lupte medicale îl au asupra soțului ei. William a spus dintotdeauna foarte clar că își dorește o viață de familie deplină, iar când Kate a devenit indisponibilă, a intervenit pentru a o ajuta cu copiii. Și-a redus programul de lucru pentru a conduce copiii la școală, iar acum și-a reluat îndatoririle regale mult mai devreme decât probabil că și-ar fi dorit”.

„Dar există momente în care datoria este mai presus de viața de familie și, la urma urmei, William este viitorul rege al Angliei”, a adăugat Andersen.

Pe 7 februarie, atunci când Prințul William a participat la Gala de caritate a Ambulanței Aeriene din Londra, acesta a făcut tot posibilul pentru a nu lăsa îngrijorarea să se citească pe chipul lui. Cu toate acestea, Prințul de Wales a apărut mult mai slab decât îl știam.

"Profit de această ocazie pentru a vă mulțumi pentru mesajele foarte amabile de sprijin atât pentru Catherine, cât și pentru tatăl meu, în special în ultimele zile. Înseamnă foarte mult pentru noi toți", a spus William în cuvântul său de deschidere, făcând referire la spitalizarea soției sale pentru o intervenție chirurgicală abdominală și diagnosticul de cancer al tatălui său.

William a continuat, apoi, glumind: „Ultimele săptămâni au avut un caracter mai degrabă medical pentru mine. Așa că m-am gândit să vin la un centru de urgență, pentru a scăpa de toate!”.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Andrea Charlotte Casiraghi profimedia 0738715961 jpg
Mary a Danemarcei, Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia foto profimedia 0848652378 jpg
Infanta Cristina și Inaki foto profimedia 0701319405 jpg
kate middleton costum verde getty jpg
Regina Camilla a primit la Clarence House câini utilitari, Foto Getty Images (3) (1) jpg
sarah ferguson gettyimages jpg
Meghan Markle și Prințul Harry  foto   Getty jpg
Eliza Spencer și Amelia Spencer (5) jpg
Prințul Harry, Regele Charles  sursa   Getty jpg
Kate Middleton și William la schi, 2016, Getty (5) jpg
Umberto si Sofia de Saxa Coburg, copiii lui Konstantin al Bulgariei si al spanioloaicei Maria Garcia de la Rasilla   profimedia 0289651007 jpg
Regina Camilla la dineul pentru președintele Republicii Coreea (2) jpg
FotoJetMiddletons (1) jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Ducesa Sophie, vizită regală la Colegiul de modă, Profimedia (1) jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei a implinit 22 de ani   Casa Regala (2) jpg