Kate Middleton, îngrijorată pentru sănătatea mentală a lui William. Prințul a fost lovit de două ori

12 februarie, 2024

Kate Middleton este îngrijorată pentru sănătatea mentală a soțului ei, Prințul William, după ce acesta s-a văzut în poziția de a reprezenta singur monarhia britanică.

Kate și William, Wales, Getty (4) jpg

Inițial, Prințul William trebuia să-și ia o pauză de la îndatoririle regale pentru a avea grijă atât de Kate, în timp ce aceasta își revine după intervenția ei chirurgicală la abdomen, la casa lor din Windsor, cât și de cei trei copii ai lor.

Într-o discuție cu Fox News Digital, expertul regal Christopher Andersen a declarat următoarele: „Kate este îngrijorată de impactul psihic pe care aceste două lupte medicale îl au asupra soțului ei. William a spus dintotdeauna foarte clar că își dorește o viață de familie deplină, iar când Kate a devenit indisponibilă, a intervenit pentru a o ajuta cu copiii. Și-a redus programul de lucru pentru a conduce copiii la școală, iar acum și-a reluat îndatoririle regale mult mai devreme decât probabil că și-ar fi dorit”.

„Dar există momente în care datoria este mai presus de viața de familie și, la urma urmei, William este viitorul rege al Angliei”, a adăugat Andersen.

Pe 7 februarie, atunci când Prințul William a participat la Gala de caritate a Ambulanței Aeriene din Londra, acesta a făcut tot posibilul pentru a nu lăsa îngrijorarea să se citească pe chipul lui. Cu toate acestea, Prințul de Wales a apărut mult mai slab decât îl știam.

"Profit de această ocazie pentru a vă mulțumi pentru mesajele foarte amabile de sprijin atât pentru Catherine, cât și pentru tatăl meu, în special în ultimele zile. Înseamnă foarte mult pentru noi toți", a spus William în cuvântul său de deschidere, făcând referire la spitalizarea soției sale pentru o intervenție chirurgicală abdominală și diagnosticul de cancer al tatălui său.

William a continuat, apoi, glumind: „Ultimele săptămâni au avut un caracter mai degrabă medical pentru mine. Așa că m-am gândit să vin la un centru de urgență, pentru a scăpa de toate!”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg