Kate Middleton, inspirație pentru femeile din familia regală. Cum a influențat-o și pe Prințesa Anne

29 martie, 2023
FotoJetAnne și Kate jpg

Prințesa Anne, unica fiică a regretatei Regina Elisabeta a II-a, a fost o apariție strălucitoare la un eveniment important ce s-a ținut la Hotelul Grosvenor din Londra.

Importanta membră a familiei regale britanice a fost oaspetele de onoare al Festivității de decernare a premiilor IRF, la cina anuală International Financing Review a organizației care îi recunoaște pe cei mai buni specialiști din domeniul bancar și financiar.

Prințesa Anne, care obișnuiește să afișeze un stil foarte conservator, cel mai adesea îmbrăcându-se la taioare cu tăietură clasică, de data aceasta a uimit prin eleganța feminină abordată, inspirată parcă din ținuta apreciatei Prințese de Wales. Kate Middleton a devenit cumva un etalon, când ne referim la eleganța regală modernă, tinerească.

Și după ce în urmă cu câteva luni, superba soție a Prințului William a apărut la Premiile BAFTA cu o rochie din voal și mănuși lungi, iată că o vedem și pe Prințesa Anne, îmbrăcată cam în aceeași notă.

Distinsa regală a optat pentru o rochie lungă, verde, pantofi negri și un clutch negru, cu inserții aurii.

Prințesa Anne este unul dintre membrii seniori de la Palatul Buckingham mult mai activ decât actualii Regi şi decât Prinţii de Wales.

Sigur nu v-aţi fi aşteptat ca acest statut să-i fie atribuit unei prezenţe atât de discrete ca Prințesa Anne. Şi totuşi, aceasta a fost din nou confirmată la începutul anului ca fiind "cel mai muncitor membru" al Familiei Regale britanice. Singura fiică a Reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 72 de ani, a avut 214 angajamente în 2022, care au inclus călătorii în America și în Insulele Falkland. Acest lucru înseamnă că a adunat cel mai mare număr de angajamente regale oficiale.

Această statistică vine după ce, cu ocazia Jubileului de Platină, s-a dezvăluit că regretata Regină Elisabeta a II-a - care a stabilit un record de 70 de ani pe tron, înainte de a muri pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani - a efectuat peste 21.000 de angajamente în timpul domniei sale. Munca ei a fost analizată de către Circulara Curții, care înregistrează oficial vizitele și îndatoririle regale.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg