Kate Middleton, într-o ținută perfectă de toamnă. Camel chiar este nuanța ei!

4 noiembrie, 2022

Prințesa de Wales a fost imaginea eleganței autumnale în timpul vizitei cu Prințul William în localitatea Scarborough din comitatul North Yorkshire, acolo unde au fost invitați la sediul unei organizații în sprijinul tinerilor.

kate middleton profimedia 0735119691 jpg

Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, a arătat ca o adevărată doamnă în haina ei lungă, camel, purtată peste o rochie midi, în aceeași culoare, și cu accesorii maro deschis, în același ton. 

Această haină superbă, de o eleganță care nu se demodează niciodată, costă 460 de lire sterline și este de la brandul Max&Co. Geanta mini aleasă de Kate Middleton costă 295 de lire sterline și este o creație DeMellier London, fiind superb asorată de prințesă cu o curea lată, purtată peste rochie.

Kate și-a aranjat părul într-o coafură simplă, în valuri ușoare, iar atât ea, cât și Prințul William au purtat în piept o broșă în formă de mac roșu, cu o semnificație aparte pentru britanici, comemorând victimele celui de-al Doilea Război Mondial.

Prințul William și-a coordonat ținuta cu cea a soției sale, adăugând pe sub sacoul lui bleumarin un jumper într-o nuanță burgundi, care s-a asortat perfect cu cea camel, a soției sale.

Kate Middleton și Prințul William au fost primiți cu entuziasm de oamenii strânși pe străzile orașului, mulți dintre aceștia rugându-i pe Prinții de Wales să facă o poză cu ei, strângându-le mâna sau chiar îmbrățișându-i.

Kate a fost numai zâmbet și plină de entuziasm la întâlnirea cu admiratorii regali, iar pentru a ajunge mai aproape de aceștia, nu s-a sfiit să calce cu tocurile ei înalte pe un pământ moale, spre amuzamentul lui William.

Ieșirea publică a celor doi prinți este un bun moment de PR pentru casa regală britanică, ca răspuns la cel al Ducilor de Sussex și la mult promovata carte de memorii a Prințului Harry, Spare/Rezervă, una ce promite să facă noi dezvăluiri incomode pentru palatul britanic.

Foto: profimedia, getty imagesRecente pe Ok! Magazine

camilla - charles
meghan și  harry
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Meghan jpg
diana - charles
Prințesa Diana, Prințul Harry  sursa   GettyImages jpg
charles  camilla19 jpg
Colaj Kate Middleton jpg
regina-  camilla - charles
Meghan și Doria Markle, Getty jpg